- 33,147
- 33,637
- 113
Nerden çıktın la sen puaha
Nerden çıktın la sen puaha
Kulağım çınladıNerden çıktın la sen puaha
Makina deme onu deşecem ben dost adilik yaptı o banaBenim bu forumda tutuldugum isimler belli kashima makina metin bedof hakan
2k basacan gelmezse sovecen o paraya şey bile çekilmez artik pauha 50 100k olsa işler değişirdiErhan kalan çevrim hesabı 4 k nın 2k yı senin sexy NBA kuponuna basıyom tutmazsa ben sana söveyim ban yeyim tutarsa sen bana söv ban limitimizi dolduralım 😑
Kulagin baya büyükmüş puahaKulağım çınladı
Kuşakabin yapmayı düşünüyorum dostYeni nick ne olacak peki . Lorient mi dost ?
Dedikodumu yapıyorlar baksanaKulagin baya büyükmüş puaha
Hakan gizli takipteymiş bak konuyu ele verdi kendiniBenim bu forumda tutuldugum isimler belli kashima makina metin bedof hakan
Arada sohbet etse ya da ne bileyim bı hayrı dokunsa tamam diyecem de adam burayı zorda kalınca çıkar sağlamak için kullanıyor sadece hoş değilBedo hakan dışında benim de ole hakanlan tartisamiyorum ki adam hiç tartışma içine bile girmeyen adam puaha
Çok mantıklı bir seçim olur dost . Her yere uyan bir nick name 😅🤣Kuşakabin yapmayı düşünüyorum dost
Olm 4k da basarım da jokicten çekiniyom triple double kolay iş değil la2k basacan gelmezse sovecen o paraya şey bile çekilmez artik pauha 50 100k olsa işler değişirdi
Kansız ile arkadaş olan birinin adilik yapması normalMakina deme onu deşecem ben dost adilik yaptı o bana
Evet seni sevmiyor dedi bende sevmemek için bir nedenim yok dedim sadece onun dışında konuda senden bahseden olmadi sadece bu kişileri sevmiyorum dedi o kadar ben zaten bu kelimeleri gün yüzüne çıkmasını istemeyen biriyimDedikodumu yapıyorlar baksana
Yok be kardeşim ne(çok) alakası varArada sohbet etse ya da ne bileyim bı hayrı dokunsa tamam diyecem de adam burayı zorda kalınca çıkar sağlamak için kullanıyor sadece hoş değil
5 rol takip eden adam her yerde gözü varHakan gizli takipteymiş bak konuyu ele verdi kendini
Bu arada mutlu sonlu masaj 3 k bizim burda nasıl çekilmez 😃 kumar oynaya oynaya paranın değerini untmuşun la2k basacan gelmezse sovecen o paraya şey bile çekilmez artik pauha 50 100k olsa işler değişirdi
Herkes sevmek zorunda değil bende sevmiyorum mesela ama bişey diyor muyumEvet seni sevmiyor dedi bende sevmemek için bir nedenim yok dedim sadece onun dışında konuda senden bahseden olmadi sadece bu kişileri sevmiyorum dedi o kadar ben zaten bu kelimeleri gün yüzüne çıkmasını istemeyen biriyim
İlk yarıdan yapıyor çoğu zaman 2k bas sen gelme olasılığı yüksek denver revire donmus durumda jokicin dinlenme suresi bile suan çok kisitliOlm 4k da basarım da jokicten çekiniyom triple double kolay iş değil la
Bugün şeye çok güldüm ya bedofun ne biliyonuz belki arka planda dağıtım yapıyoruz gibi bişey dedi 🤣🤣🤣Yok be kardeşim ne(çok) alakası var
Yapar dost. İnsan azmanı o . Sakatlık olmasın yeterOlm 4k da basarım da jokicten çekiniyom triple double kolay iş değil la