- 35,446
- 26,329
- 113
Won be won
Tunusta su var dost . Nijerya daha çok muhtaçMami kupon gelirse tunusta bi suyu kuyusu açtır sevabına
Önemli olan o 10k basmış diğeri gelse tebrik ederken yok olur dahaÜstekini biliyorum ben paylastim da diğerini bende anlamadım puaha
Sevenler dahil olsun diye anladık geldik bakalım ee ne varBide bu konuyu sürekli aktif hale getiren benim eger beni sevmeyen insanlar varsa bir zahmet konuya dahil olmasınlar
Dedi ona site limit koymuş o kadar basiliyor diyeÖnemli olan o 10k basmış diğeri gelse tebrik ederken yok olur daha
Enişte naber ya morelin yok heralde bana dokunma şuan yazmışsım bi konuda adamaÖnemli olan o 10k basmış diğeri gelse tebrik ederken yok olur daha
BreeDedi ona site limit koymuş o kadar basiliyor diye
Olm sana bişey deyim mi siz Galatasaray dan habire bu osayi piçi yüzünden 3 yiyormuşsunuz la bu özürlü defans ne bilmiyor aqHakkaten la +7 verdi
Konunun içinden geçti sonra gelip seni sevmiyorum diyor simdi admileri etiket etsem nba konusunun içinden gecti diye bana yakismicakSevenler dahil olsun diye anladık geldik bakalım ee ne var
Ne zaman var ki 3 ay da 15 kilo verdik sinir strestenEnişte naber ya morelin yok heralde bana dokunma şuan yazmışsım bi konuda
Gördüm geldim yaso çökmeyeBana kumpas kuracaklar dost bu Cendereden kurtar beni @mamican66
Kalpten gıdecem la şu 90+4 te Tunus'un kaçırdığı golü bi izlesene 😂Bana kumpas kuracaklar dost bu Cendereden kurtar beni @mamican66
Kim la olayıda anlamadık kiKonunun içinden geçti sonra gelip seni sevmiyorum diyor simdi admileri etiket etsem nba konusunun içinden gecti diye bana yakismicak
Topçu değil ki zaten ne asist yapar ne orta açar ne defans yapar sadece koşuyor başka biseyi yokOlm sana bişey deyim mi siz Galatasaray dan habire bu osayi piçi yüzünden 3 yiyormuşsunuz la bu özürlü defans ne bilmiyor aq
Daha önce sana faydam oldu kral . İşin esprisi o. 👍🏻Konunun içinden geçti sonra gelip seni sevmiyorum diyor simdi admileri etiket etsem nba konusunun içinden gecti diye bana yakismicak
Yarın izinliyiz sabaha kadar burdayızGördüm geldim yaso çökmeye
Dur dost hemen kriz geçirme lütfen 🤣Kalpten gıdecem la şu 90+4 te Tunus'un kaçırdığı golü bi izlesene 😂