- 41,277
- 31,583
- 113
@Enişte kupon geldı pıajjaCavs a oran dahi vermiyorlar bide bu sene felaket oynuyorlar cavs i suan her takim çok rahat yenebilir bu 2li kombin gelmesi muhtemel bence
@Enişte kupon geldı pıajjaCavs a oran dahi vermiyorlar bide bu sene felaket oynuyorlar cavs i suan her takim çok rahat yenebilir bu 2li kombin gelmesi muhtemel bence
Miktar ne kadar la ben o kısmını gormedim kupon paylaştık sadece oynama yok@Enişte kupon geldı pıajja
Eniste kupon arıyordı oynıcak ondan etıketledımMiktar ne kadar la ben o kısmını gormedim kupon paylaştık sadece oynama yok
Neyse esref kek tekrar piyasaya çıkmış hakani yalnız birakma bence o konuda sabaha kadar sayi sayın da zaman geçsin bari puaha kaçtım ben iyi gecelerEniste kupon arıyordı oynıcak ondan etıketledım
Genelde utah portland chicago okc denver bunların maçları akıyorAbi harbi boku çıkmış ya maçlara bakayım dedim 230 dan başlıyor her maçın baremi iyice uçtular bu sene eskiden böyle baremler tek tük maçlar olurdu şimdi her maç böyle
Hakan kardeşimiz pastadan bi dilim yedi dost zaten daha saymaz 😄Neyse esref kek tekrar piyasaya çıkmış hakani yalnız birakma bence o konuda sabaha kadar sayi sayın da zaman geçsin bari puaha kaçtım ben iyi geceler
PırtNeyse esref kek tekrar piyasaya çıkmış hakani yalnız birakma bence o konuda sabaha kadar sayi sayın da zaman geçsin bari puaha kaçtım ben iyi geceler
Kanka ne bilim aq 240 dan üste de insanın elini gitmiyor yaGenelde utah portland chicago okc denver bunların maçları akıyor
Euroleague sonuclarına baksana dost 100 atmayan takım bi efes var aq 230 normal 48 dakikayaKanka ne bilim aq 240 dan üste de insanın elini gitmiyor ya
Basket çok değişmiş kanka ben bayiden nba oynarken 180 bile barem olduğu oluyodu 🤣Euroleague sonuclarına baksana dost 100 atmayan takım bi efes var aq 230 normal 48 dakikaya
Mucize olmuşMucizeye tanıklık ettim 😂 Efes maçında 163.5 üstten 200 bin tl gitti teke
Ama barça kazandırdı,
Kurtardım sonunda, bir kaç gün mola
Herkese iyi hafta sonları iyi geceler
Dm gel kankammMucizeye tanıklık ettim 😂 Efes maçında 163.5 üstten 200 bin tl gitti teke
Ama barça kazandırdı,
3 uzatma oluyor 9 sayı gerideki takım 10 farkla maçı kazanıyor filme bak aqMucizeye tanıklık ettim 😂 Efes maçında 163.5 üstten 200 bin tl gitti teke
Ama barça kazandırdı,
Yuh aq bu kupon nasıl geldiMucizeye tanıklık ettim 😂 Efes maçında 163.5 üstten 200 bin tl gitti teke
Ama barça kazandırdı,
Karl antony towns 2 blok yapar mi3 uzatma oluyor 9 sayı gerideki takım 10 farkla maçı kazanıyor filme bak aq
Ey şans nerdesin
canı isterse yapar puhahKarl antony towns 2 blok yapar mi
Oranı çok iyi la sadece 2 blok yani sadece 2 blok 🤣canı isterse yapar puhah
Ben genelde oynayınca totale girerdim blok oynadiğimi hiç hatırlamam 😄