- 1,005
- 475
- 83
valla bende 2 gün önceki cleveland macından sonra tövbe ettimde gece slotta kaybedince burdan cıkarmak lazım diye girdik gene bakalım@Erhan2121 tovbe ettı nba yok
valla bende 2 gün önceki cleveland macından sonra tövbe ettimde gece slotta kaybedince burdan cıkarmak lazım diye girdik gene bakalım@Erhan2121 tovbe ettı nba yok
Ust oyna gec oda ole yapıyırduvalla bende 2 gün önceki cleveland macından sonra tövbe ettimde gece slotta kaybedince burdan cıkarmak lazım diye girdik gene bakalım
Şu alttaki dandik maç kaç kaç aga bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 900217
4 2 ev ondeŞu alttaki dandik maç kaç kaç aga bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 900217
Şu alttaki dandik maç kaç kaç aga bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 900217
Metinde geriden geliyo normaldirBu geriden geliyo 6 11 şu an
Tamam odul ahmetın onunkı daha güncel bolsans puahahMetinde geriden geliyo normaldir
handikap 3 gündür gelmiyor denemeye değmezDenver houstonu en az 10 farklı yener bilginiz olsun, -2.5 handikapı 2.05
Alpiye belli olmaz. Diğerleri rahat gelirSansımı böyle denedim anlayan var mı
Robinson denerse 2 Lik başarılı olur 😂 umarım dener. Agbaji de değişik adam kral ya muhtemelen gelir ama
Gordon olsa tamam diyecegimde zannetmiyorum. Kafa kafaya biter diye düşünüyorumDenver houstonu en az 10 farklı yener bilginiz olsun, -2.5 handikapı 2.05
Deneme yapıyorum ortalama 2 3 taneAlpiye belli olmaz. Diğerleri rahat gelir