- 39,670
- 39,749
- 113
O saatte üçüncü rüyayı görüyorduk dost
O saatte üçüncü rüyayı görüyorduk dost
Dost ben bu maclari ayarladım artik sen oynarsın artik bugün erken yatacamErhanım 2 k para kaldı roket almayı düşünüyorum ne diyorsu
3lü kombine istiyor hangisi daha makul senceDost ben bu maclari ayarladım artik sen oynarsın artik bugün erken yatacam
4 macada güveniyorum 1 tane çıkarıp 3 lu al iste bolsans kaçtım ben iyi geceler3lü kombine istiyor hangisi daha makul sence
İyi geceler dostum teşekkür ederim4 macada güveniyorum 1 tane çıkarıp 3 lu al iste bolsans kaçtım ben iyi geceler
Philedelphia da maxey yok.indiana galibiyeti çok değerli duruyor.oranlar dahada düşmeden değerlendirYok mu nba tahmini
Sana yok puhahaYok mu nba tahmini
Güven nedir aga ne kadar basilabilir senceDost ben bu maclari ayarladım artik sen oynarsın artik bugün erken yatacam
Tahirim buz hokeyi vereyimGüven nedir aga ne kadar basilabilir sence
Ver fantazi yapmadanTahirim buz hokeyi vereyim
Güvenilmez aga bence, çünkü phide mccain edgecombe gibi çaylaklar var embiidde dönüyor bu maç. Qrimes falan da maxey yokluğunda etkili oyun oynuyor. Maç siakamla embiide bağlı, siakam sönük kalırsa phi fark atarGüven nedir aga ne kadar basilabilir sence
Indiana ya verilen oran çok yüksek kaldı.maxey oynamaya ağına gore Indiana çok zorlanmazGüvenilmez aga bence, çünkü phide mccain edgecombe gibi çaylaklar var embiidde dönüyor bu maç. Qrimes falan da maxey yokluğunda etkili oyun oynuyor. Maç siakamla embiide bağlı, siakam sönük kalırsa phi fark atar