- 32,180
- 32,626
- 113
Houston boston sayi üstüne frebeti bas dost diğer kupona ana paraFreebete hangisini basalımm
Houston boston sayi üstüne frebeti bas dost diğer kupona ana paraFreebete hangisini basalımm
Houston la milwakşmşHouston boston sayi üstüne frebeti bas dost diğer kupona ana para
Houston ust boston ust sayi üstlerine gir dostHouston la milwakşmş
Girdik dost hayırlı gecelerHouston ust boston ust sayi üstlerine gir dost
Hadi bakalim bu kez olur ins bolsansGirdik dost hayırlı geceler
İlk 5'te ama ne kadar düzeldi görecezAlperen var mi
Alperen sakat degildi adam grip olmustu düzeldiAlperen var mi
Bakalım 37'lik Durant ne yapacak. Bu yaşta oyuncuya salary cap bütçesinin 3'te 1'ini verdilerAlperen sakat degildi adam grip olmustu düzeldi
Duranti gecen sene play oflarda goldene elendikleri için aldılar adam çok tecrübeli diye houston gecen sene iyi basket oynuyordu ama tecrübeli oyuncusu yoktu o nedenden dolayi aldılar play of için yani dostBakalım 37'lik Durant ne yapacak. Bu yaşta oyuncuya salary cap bütçesinin 3'te 1'ini verdiler
Alınabilir tabi ki ama bütçenin 3'te 1'i Durant'e kalanı tüm takıma bölüştürülmesi ilginç geldi. Bu adam 37 yaşında artık. Lebron da eski Lebron olmamasına rağmen ve süreleri iyice azalmasına rağmen eski prime dönemlerindeki kadar kazanıyor halaDuranti gecen sene play oflarda goldene elendikleri için aldılar adam çok tecrübeli diye houston gecen sene iyi basket oynuyordu ama tecrübeli oyuncusu yoktu o nedenden dolayi aldılar play of için yani dost
Tipik Houston ne bekliyorsunki2 çeyrek son 3 dakika 1 sayı attı Houston :d
Ne kadar güzel gidiyordu maclar bende sasirmistim valla houston 2 ceyrek te ilk 2 dakika da 10 atmisti hiç bakmadım ondan sonra o maça New maçını seyrediyordum simdi baktım 22 sayi atmis 2 per bültende mac yoktu valla olsa yemin billahi houston ve clipers macina hayatta girmezdim ikinci yari gelde houstondan 65 sayi bekle uzatma olmazsa houstondan gider kuponTipik Houston ne bekliyorsunki