Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,293
32,721
113
Üst oluyorda şimdi philanın ilk çeyrekte çıkan sayı normal değiş bi kere ilk yarı alt oynayanlar gümledi gider ms alt olursa şaşma. Koskoca utah 12 dkda 13 sayı atmış zar zor onuda son saniye üçlüğüyle ilk yarıyı alt yaptılar msye bak 250ye gidecek belki. Miamiye bakıyorum roket gibi başlıyorlar 6 dk kala 37 sayı çıkmış bir mola geliyor çeyrek 58 sayıda bitiyor. Değişik değişik maçlar cidden
Miami takim bazi 117 ust dedim bende

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,290
9,815
113
Ben sana 2 saat once dedim dost o maçın sagi solu belli olmaz diye 200 sayida olur 300 sayida 200 sayi oldu iste
Doğru dediydin. Ben kupon olarak konuşmuyorum genel olarak maçlarda olmayacak şeyler oluyor attıkları zamanda atamadıkları zamanda

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,293
32,721
113
Doğru dediydin. Ben kupon olarak konuşmuyorum genel olarak maçlarda olmayacak şeyler oluyor attıkları zamanda atamadıkları zamanda
Orlando nba de sagi solu belli olmayan takim baska takim olsa miaminin karşısında en az 240 sayi olurdu ama orlando çoğu maci alt yapıyor nalet bir oyun şekilleri var dost

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,290
9,815
113
Orlando nba de sagi solu belli olmayan takim baska takim olsa miaminin karşısında en az 240 sayi olurdu ama orlando çoğu maci alt yapıyor nalet bir oyun şekilleri var dost
Bilmiyom ben o maçı takip etmedim alt olduğunu biliyom sadece diğer maçları takip ettim. Utahı izledim bence denverla günün en banko üst maçıydı bugün. Ne hikmetse utah ilk çeyrek 13 sayı atıyor ilk yarı alt oluyor. Baremi 117 mi 118 mi neydi sanırım ilk yarının. Şimdi çıkan sayıya gir bak bi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,293
32,721
113
Bilmiyom ben o maçı takip etmedim alt olduğunu biliyom sadece diğer maçları takip ettim. Utahı izledim bence denverla günün en banko üst maçıydı bugün. Ne hikmetse utah ilk çeyrek 13 sayı atıyor ilk yarı alt oluyor. Baremi 117 mi 118 mi neydi sanırım ilk yarının. Şimdi çıkan sayıya gir bak bi
Miami ust gelse houston 218 ust demiştim güzelim kombini yaktılar 2 perde 60 attılar devamı gelmedi