- 40,069
- 30,846
- 113
Trust verırım sana orrdan senın holıye atarızO zaman bir ara sana atıyım senden siteyenatıyım holinin özelleri için aldırmıyor kritpo yatırımı yok 3 ayda diye
Trust verırım sana orrdan senın holıye atarızO zaman bir ara sana atıyım senden siteyenatıyım holinin özelleri için aldırmıyor kritpo yatırımı yok 3 ayda diye
İlk kupon gayet başarılı olmuş gelme olasılığı yüksekKaybetmek isteyen denesin 😂
Yarina bakariz dost. Garanti hicbir zaman yok. Simdigozler gidiyor bol sanslar size kactim benVar mı garanti dediğin yüksek basilacak
İlk kupon değil ikisi aynı zaten dost 😂İlk kupon gayet başarılı olmuş gelme olasılığı yüksek
Hee doğrudur sadece maçlara baktım oynadığın gibi gelsin güzelİlk kupon değil ikisi aynı zaten dost 😂
Orası mucizevi şekilde geldi de denver maci ne yapti ole 1per 37 sayi houston 12 sayi atmis nba de 37 sayi çıkan mac varmi tarihte bilmiyorum skor eşit ins uzatmaya gider de gelir bi şekilde okc maci uçtu oda geldi gibi@Erhan2121 chicago dağıldı 😂😂
Telafi ettik ya canın saolsun houston kahpelik yapmass iyidiOrası mucizevi şekilde geldi de denver maci ne yapti ole 1per 37 sayi houston 12 sayi atmis nba de 37 sayi çıkan mac varmi tarihte bilmiyorum skor eşit ins uzatmaya gider de gelir bi şekilde okc maci uçtu oda geldi gibi
Yokmu bu gecelik3 gün milli yas ilan ediyorum
3 gün sonra nba kuponlarıyla tekrardan aramızda olacak puhah
Hesabı verdık kuponu atarsa paslarım burdan
Basalimmi ?Bakalım bugün yakalıcakmıyız
Biliyoruz onu başka bişey soyleBen adam değilim
Ben bastım en mantıklı böyle geldiBasalimmi ?
Lan milletin mesajını alıntılayıp değiştirme sabah ilk işim seni başkana havale etmek sen kaşındın kaç dkdır seni arıyorum 🤣🤣Biliyoruz onu başka bişey soyle
geçmiş olsun la yoktun piyasada kaç gün ban yemiştinKüçük bi aradan sonra tekrar devam nba kac gündür alt oldu hele dun tüm maclar tek mac Haric alt oldu bugün ku maclar ust olur kesin hiç şasmaz
Aynen ban yedik hak ettim ama forumda ilk kez kendimi bu kadar kaybettim valla iyi oldu hak ettim ama geçti gitti dostgeçmiş olsun la yoktun piyasada kaç gün ban yemiştin