- 14,744
- 7,588
- 113
Çok olağan dışı bi formu var şu ara hakkaten inanılmaz. 30dk yetiyor td yapmasına kötü gününde olsa bile 😆Adam bugün gerçekten kötü gününde olmasına rağmen 3. Periyotta td yapıyor 8 top kaybı var 3 periyotta😃
Çok olağan dışı bi formu var şu ara hakkaten inanılmaz. 30dk yetiyor td yapmasına kötü gününde olsa bile 😆Adam bugün gerçekten kötü gününde olmasına rağmen 3. Periyotta td yapıyor 8 top kaybı var 3 periyotta😃
Kolsuz watson nasıl 28 sayı attı şoktayım 🤣Çok olağan dışı bi formu var şu ara hakkaten inanılmaz. 30dk yetiyor td yapmasına kötü gününde olsa bile 😆
Bu gelir bence benim ilk kupon shai den yattı 🥲Jokerin freebet Giddey TD kaldı bu kupon da ona kaldı Giddey 20+ sayılı TD bekleyecem şov yapması lazım kesin sakatlanır şimdi
Tamamladı triple double ı jokic. Sadece kasa jokic td girmek lazım da işteKolsuz watson nasıl 28 sayı attı şoktayım 🤣
O zamanda yapmaz 🤣 denk getiririz o günü..Tamamladı triple double ı jokic. Sadece kasa jokic td girmek lazım da işte
Jokic 28 sayıda kalmış ben 30 sanıyorum fark açılır son çeyrek süre almaz ben de Giddey izlemek zorunda kalmamBu gelir bence benim ilk kupon shai den yattı 🥲
Yıldız faktörü ama işte yetmedi maça iyi başlasa alırdı clevMitchell ilk 3 çeyrek 2 sayı son çeyrek 19 sayı hahahaha
Fark çok değil kesin girer 30 u da yapar😀Jokic 28 sayıda kalmış ben 30 sanıyorum fark açılır son çeyrek süre almaz ben de Giddey izlemek zorunda kalmam
anlarsın yaYıldız faktörü ama işte yetmedi maça iyi başlasa alırdı clev
Gerçekten de gerek kalmadı iyi gecelerJokic 28 sayıda kalmış ben 30 sanıyorum fark açılır son çeyrek süre almaz ben de Giddey izlemek zorunda kalmam
Gerçekten çok şanssızdın bugün bende son maça kaldım bakıcaz artıkGerçekten de gerek kalmadı iyi geceler
Camara mı kaldıGerçekten çok şanssızdın bugün bende son maça kaldım bakıcaz artık
EvetCamara mı kaldı
Gelmiş tebrikler