- 34,102
- 24,680
- 113
Geldi lan vay aq 🤣6 dakika da 18 atmıştı ondan sonra sayi atamadılar 6 dakika boyunca ulan o kadar saat gel takip et son 6 dakika maçın içine ettiler bu nasil oldu
Geldi lan vay aq 🤣6 dakika da 18 atmıştı ondan sonra sayi atamadılar 6 dakika boyunca ulan o kadar saat gel takip et son 6 dakika maçın içine ettiler bu nasil oldu
Yarım goz acık ızlemıs amk ouahhaGeldi lan vay aq 🤣
Yaparız reisAdama guzellık yaparsın
Yaw ben boşuna bu takımın sayısına girmedim ritim bulduklarinda uçuyorlar bu şekilde son maçlarına bak 2 3 maçtır en az 130 atıyordular 3 perde inanılmaz fark yediler sayi bile atamadılar dedim bizim şansımız yüzünden sayi çıkmadı ama adamlar isteyince tek perde 50 sayi atıyorlarGeldi lan vay aq 🤣
Metin.mi benmi puahaÖzelden ulaşırmısın
İzlemedim ki aq izleyince atamiyorlar maçı bırakınca geliyor ben anlamadım golden dada aynısı olduYarım goz acık ızlemıs amk ouahha
Ulasırım kankaÖzelden ulaşırmısın
Erhana ulastılarİzlemedim ki aq izleyince atamiyorlar maçı bırakınca geliyor ben anlamadım golden dada aynısı oldu
KırıldımMetin değil erhan
Çok garip maç oldu çok neyse eline sağlık bana bı iban atYaw ben boşuna bu takımın sayısına girmedim ritim bulduklarinda uçuyorlar bu şekilde son maçlarına bak 2 3 maçtır en az 130 atıyordular 3 perde inanılmaz fark yediler sayi bile atamadılar dedim bizim şansımız yüzünden sayi çıkmadı ama adamlar isteyince tek perde 50 sayi atıyorlar
Iste simdi harbiden won puaha eyw dost kesene bereketMetin değil erhan
Ağam tebrıklerÇok garip maç oldu çok neyse eline sağlık bana bı iban at
20 dakika önce bole bi an olacak deselerdi hayatta inanmazdım ama hayat işte eyw dostÇok garip maç oldu çok neyse eline sağlık bana bı iban at