http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,749
31,043
113
Yav dost oynuyrdum haftalık kayıp 12den sonra yatınca baktım barem 233 e cıktı ne diyim yaptılar yine bi dümen
1 perde 67 sayi çıktı 2 per ister istemez alta donerdi keske alt alsaydin 2 peri ama uff neler kaybediyoruz her gün bosver dost

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,749
31,043
113
Bunu oynadım bende
Cury gecen mac yanıyordu valla bu maçta da yine eli ısınır sa 30 baremini çok rahat geçer Wagner çok faul alan oyuncu oda gelir alpi 3 ten fazla top kaybı yapar yuzde 90 icerde gibi sakatlık felan olmazsa bolsans

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
785
113
Cury gecen mac yanıyordu valla bu maçta da yine eli ısınır sa 30 baremini çok rahat geçer Wagner çok faul alan oyuncu oda gelir alpi 3 ten fazla top kaybı yapar yuzde 90 icerde gibi sakatlık felan olmazsa bolsans
Eyvallah dostum bakalım artık izlicez 😃

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,749
31,043
113
curry çakalını biraz tanıyorsam bu gece 25 altında kalacak çok seviyor yandığı birkaç maç sonrasında şut kullanmamayı ne hikmetse
Eski golden yok artık cury atmazsa mac kazanamiyorlar o yuzden cury atmak zorunda

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,749
31,043
113
utanmazsam 20 altı kalacak diyecem de o kadarına da isminden dolayı utanıyorum
Dost izle maclari bu sene tüm golden maçlarını izledim cury olmasa nba de mac kazanamaz oyuncu yok golden de oyuncu biz gelip burda tahmin yaparken 4 saat düşünüyoruz inceliyoruz haybiye konuşmuyoruz kendine çok güveniyorsan gel iddiaya girelim puahah

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
203
43
benim bu geceye dair tahminlerim Jalen Johnson 20+ sayı Murphy 20+ sayı Alperen 7+ asist Giddey DD
iyi geceler bol şans

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
203
43
Dost izle maclari bu sene tüm golden maçlarını izledim cury olmasa nba de mac kazanamaz oyuncu yok golden de oyuncu biz gelip burda tahmin yaparken 4 saat düşünüyoruz inceliyoruz haybiye konuşmuyoruz kendine çok güveniyorsan gel iddiaya girelim puahah
bir kuponda sayı altını aldım zaten iddiaya girmiş oldum hahahhaha