- 30,749
- 31,043
- 113
Valla betcolara baktım yoktuAlperen tripledouble acan site biliyor musun dost
Valla betcolara baktım yoktuAlperen tripledouble acan site biliyor musun dost
Haribimi bana çıktı dedi puahaÇıkmamış dostum ona yanlış anlamış
Aynen ben de baktim da acaba maca yakin mi aciyorlarValla betcolara baktım yoktu
İlk per çıkan sayıya bak ikinci pere bak aqHaribimi bana çıktı dedi puaha
Yanlış anlamış dostumHaribimi bana çıktı dedi puaha
Retrobet açmış 6 oranAlperen tripledouble acan site biliyor musun dost
Dizi dostDizimi filmi puaha
Olaya bak 218 i kaçırdık 2. Ceyrek 53 üst girdik kombine yerine yattı ne diyimTam 10 oran dost bultene göre gelmesi muhtemel bu 4 maci sectim bolsans
Yazıklar olsun kardeşim burda nbain duayen ismi dururken erhan kardeşimizden kupon almak yakışıyor mu
Şunada salla bi 800 sıcak sıcak çıkardım canlıdan
Ekli dosyayı görüntüle 883782

Sadece rib ve asisti 10 seçince 10 oran ediyo. Muhteşem oranlar için siz de #retrobet e gelin #retroarmy @Retrobet DestekRetrobet açmış 6 oran
Kardeşim yönlendirsene üyeyi @ahmetcansarac61
sen yaşlandın dayı bırak bu işleri namaz kıl oruç tut kumar sana yaramıyor arjantine üst mü oynanirEkli dosyayı görüntüle 883842
Yok usta ne yapsak olmuyor yine en düşük orandan gitti 3k
bi gol olmadıkı umutlanalım aq
Gecmis olsun dostOlaya bak 218 i kaçırdık 2. Ceyrek 53 üst girdik kombine yerine yattı ne diyim
Nba iste illa kanser edecekler dostİlk per çıkan sayıya bak ikinci pere bak aq
Şans yok 1 maçtan giden 50 tane kupon var nerdeyse su sıralar anlamadım gittiGecmis olsun dost
En alttaki gelir üsteki 2 oyuncu gelmez bizim suprize atacak paramız yok maalesefParası olan sürpriz seven şunu denesin Ekli dosyayı görüntüle 883868
Keske benim kombini oynasaydin neyse giden gitmis dost yapacak birsey yokŞans yok 1 maçtan giden 50 tane kupon var nerdeyse su sıralar anlamadım gitti
Clippers iyi attı bu per bu Boston da bir uzun var tam mal bomboş atış atamiyorNba iste illa kanser edecekler dost
İstatistiğe bakma iki oyuncununda karşısında sağlam savunma yapan oyuncu yok sharpe ta mc columda maça ortak eder takımı gynundelerse ilk yarıdan gelir buEn alttaki gelir üsteki 2 oyuncu gelmez bizim suprize atacak paramız yok maalesef