- 14,744
- 7,588
- 113
230 baremse kazandın kanka zaten@Enişte şu Detroit maçını üst yap tekden gidecek yine
230 baremse kazandın kanka zaten@Enişte şu Detroit maçını üst yap tekden gidecek yine
Zaten baya atmışlar la kaçtan aldın 270 den falan mi@Enişte şu Detroit maçını üst yap tekden gidecek yine
Ne alaka dost? 229 oynamışım barem 230sa nasıl kazanıyor230 baremse kazandın kanka zaten
İnsallah gelir@Enişte şu Detroit maçını üst yap tekden gidecek yine
Maç yakın. Hızlı. 230 çıkmaması için dünkü indiana performansı lazımNe alaka dost? 229 oynamışım barem 230sa nasıl kazanıyor
Uzamadan da gelir o be ulan çok pis yerde kalmışBuyur kanka benim analizlerim bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 882451
Düşük başlamışlar son pere hadi bol şans
Şu an tam olarak o performansın başlangıcı var 3 dakika 8 sayıMaç yakın. Hızlı. 230 çıkmaması için dünkü indiana performansı lazım
Son çeyrek 3dk 6 sayıUzamadan da gelir o be ulan çok pis yerde kalmış
Dur bakalm umidi kesmeSon çeyrek 3dk 6 sayı
Baktım da çok düşük yüzdeli atıyolar dışardan. Ama böyle gitmez o şutlar girer. Skorun yakın olması da büyük avantajŞu an tam olarak o performansın başlangıcı var 3 dakika 8 sayı
Çok sınırda vallahi kesin mi diğer 3Son çeyrek 3dk 6 sayı
Barem yine 229.5 a geldi şu an toparlarlar mola dönüşüSon çeyrek 3dk 6 sayı
Hacim butun olumsuzluklari cagiriyon sende dur bakalmŞu maçın son 5-6 dksini izledim bu maç üst olsun beni cümle alem siksin. Adamların hücum metodu bile 24 saniye kullanmak sadece. Normalde bu iki takim 8*10 saniyede hücum eden iki takım aw
Birazdan açılacaklar ve olacakŞu maçın son 5-6 dksini izledim bu maç üst olsun beni cümle alem siksin. Adamların hücum metodu bile 24 saniye kullanmak sadece. Normalde bu iki takim 8*10 saniyede hücum eden iki takım aw