Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,617
10,438
113
Nba bana sorun burda bas bas bağırdım embiidd dönüyor embidin karşısında siakam sönük kaldı eline aldı gitti işte
Embild çöpün teki dost indiana haliburtondan sonra bitti zaten maxey yokkende pota altı olmayan bi takıma atsın bi zahmet

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Bizde olunca sans bize gulmuyor valla dost gecen ay baya yükseldim yine salak gibi batırdım kendimi bakalim para olunca belki bizim de sans açılır para yokken ne desem geliyor çünkü puaha
Şu ındıana arays gırmese tahır yapardı guzellık sana

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,474
5,941
113
Bizde olunca sans bize gulmuyor valla dost gecen ay baya yükseldim yine salak gibi batırdım kendimi bakalim para olunca belki bizim de sans açılır para yokken ne desem geliyor çünkü puaha
Dostum gelen paranın yarısını golden üst bahsine bastım, Buda gelirse sana Bi şans parası atmak isterim 👏

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,352
3,100
113
Bu Alperen gerçekten övüldüğü kadar iyi oyuncu mu. Dün gece Clippersla oynadıkları maçı izlemiştim saç baş yoldurdu. Orta mesafede kaçırıyor. bomboş 3'lüklerde şut veya içeri kat etme konusunda kararsızlıklar yaşıyor. Pota altında 3 tane rakip varken üzerlerine dalıp topu elinden çaldırıyor

Şut kalitesi vasat bir oyuncu. Fiziğini iyi kullanıp pasör olabilme özelliği var. En büyük kozu bu. Bi ara yılın çaylağı ödülünde Tyrus Maxey ile kıyaslanıyordu. Şaka gibi.

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
1,575
113
Bu Alperen gerçekten övüldüğü kadar iyi oyuncu mu. Dün gece Clippersla oynadıkları maçı izlemiştim saç baş yoldurdu. Orta mesafede kaçırıyor. bomboş 3'lüklerde şut veya içeri kat etme konusunda kararsızlıklar yaşıyor. Pota altında 3 tane rakip varken üzerlerine dalıp topu elinden çaldırıyor

Şut kalitesi vasat bir oyuncu. Fiziğini iyi kullanıp pasör olabilme özelliği var. En büyük kozu bu. Bi ara yılın çaylağı ödülünde Tyrus Maxey ile kıyaslanıyordu. Şaka gibi
Oynadığı zamanda efsane

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,352
3,100
113
Oynadığı zamanda efsane
Kendi mevkisindeki oyuncuları bir düşünsene. Joel Embiid, Anthony Towns, Anthony Davids, Rudy Gobert, Viktor Wembanyama, Nikola Jokic seviyesinde bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. Bir defa şutları gerçekten vasat ve sıklıkla kararsızlıklar yaşıyor

İyi tarafları da var ama fazla köpürtülüyor. Bu saydığım oyuncuların iyi bir alternatifi olur ama kesinlikle o seviyede değil