Embild çöpün teki dost indiana haliburtondan sonra bitti zaten maxey yokkende pota altı olmayan bi takıma atsın bi zahmetNba bana sorun burda bas bas bağırdım embiidd dönüyor embidin karşısında siakam sönük kaldı eline aldı gitti işte
Embild çöpün teki dost indiana haliburtondan sonra bitti zaten maxey yokkende pota altı olmayan bi takıma atsın bi zahmetNba bana sorun burda bas bas bağırdım embiidd dönüyor embidin karşısında siakam sönük kaldı eline aldı gitti işte
Tebrikler dostErhan senin kuponlara bakıp oynadım o arada onlybet 10 oran konusu denk geldi şimdi ödülü bekliyorum. Çok iyi geldi fikrine sağlık 😇
Ekli dosyayı görüntüle 899083
Sen neyi bekliyorsun dost puaahGelir ins bekliyom bnde elne ssaglik
Ulan sende para yokken tutucak kuponları paylasıyorsun erhannSen neyi bekliyorsun dost puaah
Bizde olunca sans bize gulmuyor valla dost gecen ay baya yükseldim yine salak gibi batırdım kendimi bakalim para olunca belki bizim de sans açılır para yokken ne desem geliyor çünkü puahaUlan sende para yokken tutucak kuponları paylasıyorsun erhann
Şu ındıana arays gırmese tahır yapardı guzellık sanaBizde olunca sans bize gulmuyor valla dost gecen ay baya yükseldim yine salak gibi batırdım kendimi bakalim para olunca belki bizim de sans açılır para yokken ne desem geliyor çünkü puaha
Senn 4 maciSen neyi bekliyorsun dost puaah
Tek maça kaldik oyuncu bahsinde geldi saylirSen neyi bekliyorsun dost puaah
Dostum gelen paranın yarısını golden üst bahsine bastım, Buda gelirse sana Bi şans parası atmak isterim 👏Bizde olunca sans bize gulmuyor valla dost gecen ay baya yükseldim yine salak gibi batırdım kendimi bakalim para olunca belki bizim de sans açılır para yokken ne desem geliyor çünkü puaha
Barı sımdı yap adama guzellıgı goldene bahıs alsın tıtreme gelmıstır ona puhahDostum gelen paranın yarısını golden üst bahsine bastım, Buda gelirse sana Bi şans parası atmak isterim 👏
Oyuncu bahsi wonSen neyi bekliyorsun dost puaah
İkisi patladıMemphis kaxanir 1.42
Clev 242 ust 1.80
Dallas i yari 116.5 alt 1.65
Alin size 3 mac
Golden de gelir artik 2 per coştularSenn 4 maci
Eyw dostDostum gelen paranın yarısını golden üst bahsine bastım, Buda gelirse sana Bi şans parası atmak isterim 👏
Edwars olsa bu mac alt olurdu puahaCharlote maçından korktum rshat geldi golden maçı bakalım edwars sakat ne olucka
Oynadığı zamanda efsaneBu Alperen gerçekten övüldüğü kadar iyi oyuncu mu. Dün gece Clippersla oynadıkları maçı izlemiştim saç baş yoldurdu. Orta mesafede kaçırıyor. bomboş 3'lüklerde şut veya içeri kat etme konusunda kararsızlıklar yaşıyor. Pota altında 3 tane rakip varken üzerlerine dalıp topu elinden çaldırıyor
Şut kalitesi vasat bir oyuncu. Fiziğini iyi kullanıp pasör olabilme özelliği var. En büyük kozu bu. Bi ara yılın çaylağı ödülünde Tyrus Maxey ile kıyaslanıyordu. Şaka gibi
Kendi mevkisindeki oyuncuları bir düşünsene. Joel Embiid, Anthony Towns, Anthony Davids, Rudy Gobert, Viktor Wembanyama, Nikola Jokic seviyesinde bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. Bir defa şutları gerçekten vasat ve sıklıkla kararsızlıklar yaşıyorOynadığı zamanda efsane