- 129,432
- 178,579
- 113
Evet Beyler NBA Tahminleri alalım güzel bir kupon yapalım gecemiz güzel olsun hepimiz kazanalım..
Atlanta 234.5 üst ben çok anlamıyorum nba den ama kuzen atmıştı bugün b gece çok güveniyorum buna diyeEvet Beyler NBA Tahminleri alalım güzel bir kupon yapalım gecemiz güzel olsun hepimiz kazanalım..
neden kimsenin şansı yok mu dersinAbi en cok yazılan maçın tersine oyna
Benim kupıonEvet Beyler NBA Tahminleri alalım güzel bir kupon yapalım gecemiz güzel olsun hepimiz kazanalım..
Reis nba tehlikeli beni üç gündür teke yatırıyorlar yüksek basanı tavsiye etmemAtalanta herkes üst diyor çok pis gaza geldim çok yüksek basmayı düşünüyorum ama değer mi varmı fikri olan
Herşey de sans gerekli nba de ise abd ne isterse o adam her periyot 35 atıyor son per 15 sayı yada oyuncu bahsi alırsın her per sayı atar son per oynatmazlarneden kimsenin şansı yok mu dersin![]()
NBA ye hiç güvenmiyorum beklenmedik maçta genellikle yatıyoruz..Atalanta herkes üst diyor çok pis gaza geldim çok yüksek basmayı düşünüyorum ama değer mi varmı fikri olan
Houston barem çok yüksek ama sanki 250 liler görülür gibi o maçtaNBA ye hiç güvenmiyorum beklenmedik maçta genellikle yatıyoruz..![]()
Bol şans reis de böyle bir sitemi varmış ilk defa gördüm bonus varmı ordaBu kupon nasıl arkadaşlar sizce