- 2,717
- 999
- 113
Evet ilk kupon tutmasa da ganobet gelirse yine atacagım sana belki şansın dönerBetis ve Pana kaldi, Fenerde gelir.
Evet ilk kupon tutmasa da ganobet gelirse yine atacagım sana belki şansın dönerBetis ve Pana kaldi, Fenerde gelir.
Bol sans gelsin yeterki dost.🙂Evet ilk kupon tutmasa da ganobet gelirse yine atacagım sana belki şansın döner
ben şöyle 200 liralık bir kupon yapacagımVay arkadaş dün Arsenal son dakıka golü bıgun son çeyrek 10 sayınönde macı verdı saglık olsun kalan bülten bizimdir gece NBA şansımız açılır inşallah bol şanslar
Bol şanslar dostum ıyımıs yenı uyandık ikidir kupon dün 11 k veriyordu Arsenal sonda yedı bugün de iki kupon yaptım 11 k veriyodu pana son çeyrek 10 sayı önde macı verdi oda 11 k veriyodu bu 11 kerâmet var birdaha 11 verse 1.10 yazıcam 12 olsunben şöyle 200 liralık bir kupon yapacagım
Bence tam tersi çok iyiPlay-off uzak durmak gerekir bu sene çok kotu
2 MAÇ üst patladık yine bende hata o kadar diyen benim defans yapıyor takımlar artık üstüne üst basan benimPlay-off uzak durmak gerekir bu sene çok kotu
Oynayan oldumu acabaOklahoma kazanır L.clippers kazanır New York kazanır ne diyorsunuz beyler gelirmi
ben üst oynadım patladımOynayan oldumu acaba![]()
NBA üst oynanmaz serı ilk iki maçlar çoğu alt oldu sadece Miami maçları hep üst oldu Memphis hep alt oldu clıppers hep alt oldu detroıt 1 alt 2 üst golden 1 alt 1 üst Lakers hep alt boston 1 alt 1 üst İndiana 1 alt 1 ust çoğu alt bıtmıs ribaund üst oynamak mantıklı birde ev sahıplerı kazanıyor çoğunda burda bundan sonra oynanacak 3 üst kaldı mephıs son maç banko üst olur seri 3-0 kaybedecek bir şey yok o banko bence Cleveland Miami macı üst olabilir birde inidıana Milwaukee üst olur alayı alt olur artık ribaund üst acmıyorlar ben hıc göremedim play-off çok kacırdıkları ıcın bulursan gorırsen bakarken haber eder sen sevinirim rocket lıgde bır kupın var 11 bin verıyor akşam ganobet 1000 lose masterberrıng 2000 lose gece masterberrıng 3000 lose sımdı 4000 betandyou attım 1 saat rocket lig perıyot oynadım indi çıktı bunu yaptım gelirse 1000 tl kar çorba parası cıkar bol şanslar hayırlı işler2 MAÇ üst patladık yine bende hata o kadar diyen benim defans yapıyor takımlar artık üstüne üst basan benim
ben işe geçiyorum hocam umarım gelir hadi allaha emanet olasınNBA üst oynanmaz serı ilk iki maçlar çoğu alt oldu sadece Miami maçları hep üst oldu Memphis hep alt oldu clıppers hep alt oldu detroıt 1 alt 2 üst golden 1 alt 1 üst Lakers hep alt boston 1 alt 1 üst İndiana 1 alt 1 ust çoğu alt bıtmıs ribaund üst oynamak mantıklı birde ev sahıplerı kazanıyor çoğunda burda bundan sonra oynanacak 3 üst kaldı mephıs son maç banko üst olur seri 3-0 kaybedecek bir şey yok o banko bence Cleveland Miami macı üst olabilir birde inidıana Milwaukee üst olur alayı alt olur artık ribaund üst acmıyorlar ben hıc göremedim play-off çok kacırdıkları ıcın bulursan gorırsen bakarken haber eder sen sevinirim rocket lıgde bır kupın var 11 bin verıyor akşam ganobet 1000 lose masterberrıng 2000 lose gece masterberrıng 3000 lose sımdı 4000 betandyou attım 1 saat rocket lig perıyot oynadım indi çıktı bunu yaptım gelirse 1000 tl kar çorba parası cıkar bol şanslar hayırlı işler
kimse oynamadı uykudaydık erken atarsan bundan sonra analizli olursa kafamıza yatarsa oynarız analiz şart neden newyork meselâ şundan diye bugün bekleri analizli kafamıza yatsınn yeterOynayan oldumu acaba![]()