bol şans clevelandCleveland Miami 3 çeyrek epey sayı çıkar düşünüyorum Miami hızlı gücüm etmek zorunda seride 2/0 geriye düşmemek için şutör leri fena değil adrew wiggins danavion Mitchell herro celevand dıs atışları çok iyi Mitchell önderliğinde maç sonu 221.5 cıkıcagunıw düşünüyorum Miami hızlı hücum etmesi ve Cleveland dıs atışları sebebiyle 5 bin atıldı bol sanslar
bol şans cleveland oyuncuları dinlendirir gibi 3 ceyrekCleveland Miami 3 çeyrek epey sayı çıkar düşünüyorum Miami hızlı gücüm etmek zorunda seride 2/0 geriye düşmemek için şutör leri fena değil adrew wiggins danavion Mitchell herro celevand dıs atışları çok iyi Mitchell önderliğinde maç sonu 221.5 cıkıcagunıw düşünüyorum Miami hızlı hücum etmesi ve Cleveland dıs atışları sebebiyle 5 bin atıldı bol sanslar
3 çeyrek olmaz dinlenmez fark acılırsa son çeyrek bencebol şans cleveland
bol şans cleveland oyuncuları dinlendirir gibi 3 ceyrek
Bende bekliyorum ısrarla almıyor oyunahocam al artık jerome u eller ısınsın
Boston bu ligin en şikeci takımlarından birisidir. 1.05 galibiyet oranı verildiği maçlarda bile maçı salıp kaybettikleri görülmüştür. Özellikle sıralamasını etkilemeyecekse şikenin gözüne vururlar. Ama play offlarda pek şike dödüğünü sanmıyorum. Telafisi olmayan maçlar çünküşikeden zaten bir oyuncu yargılanıyor.
bugunkü maçlarda real betis üst, athletico madrid üst, oklama city üst, new york alt olur diye düşünüyorumBuyrun
Olabilir güzel kupon bence Betis Valladolid macı Valladolid gol atamazsa Betis tek macıma 3 atarmı kesin yenerde Valladolid küme düşmüş acık oynar betis kesin yener dediğin gibi Memphis evine döndu seri 2_0 ya Memphis kaybedecek bir seyı kalmadı Oklahoma 2_0 verdogo rahatlıkla oynar diye düşündüm üst olur bencede newyork detroıt dediğin gibi detroıt Bronson önlem Alıyor iyi savunuyorlar onu anuoaby sutloru ıyı degıl hart formda degıl seri 1_1 olmasın sebebiyle bencede alt olur tek sıkıntı maçın at madrıd bence altcı takım gol yemiyor kolay kolay gol yemezzse 3 tek basına atamıyabilir sanki onda kararsız kaldımbugunkü maçlarda real betis üst, athletico madrid üst, oklama city üst, new york alt olur diye düşünüyorum
Boston maçları na oynanmaz heleki üst nedenmi play-off savunmalar sertleşti baston 3 lük çok deneyen takım Tatum jaylen brown harford white pickfeaerd bunların üçlük yüzde sinde yüzde 40 veya 30 larda kalırsa imkansız üst olmasın zaten normal sezonda en iyi savunma yapmasıyla beraber en az sayı yiyen ekip doğu ve Batı göz önüne alınırsa kanser olmak istemıuorsanız orlondo Boston Hauston Lakers golden detroıt ve New York bunlara play-off asla üst oynanmaz n kanser ederBoston bu ligin en şikeci takımlarından birisidir. 1.05 galibiyet oranı verildiği maçlarda bile maçı salıp kaybettikleri görülmüştür. Özellikle sıralamasını etkilemeyecekse şikenin gözüne vururlar. Ama play offlarda pek şike dödüğünü sanmıyorum. Telafisi olmayan maçlar çünkü
Bol sanslar dost.Günün kuponu bol şanslar iş yoğun analiz yapılmadı
Sağol dostum sanada gelirse kupon şans parası gelir sanaBol sanslar dost.
Betis ve Pana kaldi, Fenerde gelir.Günün kuponu bol şanslar iş yoğun analiz yapılmadı
2 kupon yaptım benden tavsiye ne kadar paran olursa olsun bu oyunı sürekli oynarsan kar edemezsın böyle 3 veya 4 maç oynayıp günde 2 veya 3 kupon kazanırsın en azından zarar etmezsin buda ikincin kuponım ben bu iki kupondan başka oynamadım diğer kuponda budurBetis ve Pana kaldi, Fenerde gelir.