Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Günün kuponu bol şanslar real Madrid için kritik viraj eğer yenemezse şampiyonluga havlu atar kadro ne kadar yedekte cılksa yenmek zorunda olan real Madrid arda güler önderliginde zorda olsa macı galip getımeyı bilecektir Arsenal evinde crystal palece mücadelesinde arsenal sampıyonlar liginde real Madrid'i çok kolay geçti çok formdalar kalıteli ayakları var yenemezse sampıyonluga havlu atar palace son 3 maçtır formsuz kaliteli ayakları ve palace 3 mactır formsulugunu göz önüne alırsak kaliteli ayakları ile kazanmasını bilecektir İnter Milan derbi kupa macında saha avantajı esıt aynı stadta maç yapıyorlar yenen tek maç finale çıkıyor savunmalar ön plana cıkıcagını düşünüyorum kontrollü bir maç olmasıyla beraber yenenin finale çıkması ile Milan elinde tek bu kupaya asılıcak olması sebebiyle macın dengeli kontrolü geçeceğinden macın 3.5 alt bitmesi kanaatindeyim bol şanslar herkese

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Milan tek maç derken ilk maç 1 1 bitmıs skor esıt olduğundan şartlar esıt anlamında

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,542
2,686
113
Nba'de kazanmak istiyorsanız Nesine ve Bilyoner yorumcularının tersine oynayın. Onlar analizlere göre yorum yapıyorlar. Bu yüzden de zaten tersi geliyor. Yani bir maçta şike dönecekse tahmin edilenin zıttı olarak maç sonuçlanır. Nba ligi de tescilli şike ligi zaten. Boston'ın normal sezonda bazen ligin dibindeki takımlara evinde kaybettiği maçlar malum

Fakat play off'larda, normal sezona göre daha az şike olur tabi. Telafisi yok çünkü. Şike işi askıya alınabilir 😁 Boston 10.5 handikap yapar oynanabilir

Son düzenleme:

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
2,789
113
Boston-orlando
Bugün tatum yok gibi.o yüzden rahat üst olur tatum hem atmiyo hem attirmiyo oyunu iki yönlü katlediyo o yüzden üst olur bu maç

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
2,789
113
Bi önceki maç yaptığı asist 4 tüm toplari ben kullanayim diyo o yuzden 26 normal ama maçı katlediyo

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Beyler tek maça kasa attım para lazım, yüksek orandan miami 100 sayı atar dedim risk alıp ne diyorsunuz

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Nba'de kazanmak istiyorsanız Nesine ve Bilyoner yorumcularının tersine oynayın. Onlar analizlere göre yorum yapıyorlar. Bu yüzden de zaten tersi geliyor. Yani bir maçta şike dönecekse tahmin edilenin zıttı olarak maç sonuçlanır. Nba ligi de tescilli şike ligi zaten. Boston'ın normal sezonda bazen ligin dibindeki takımlara evinde kaybettiği maçlar malum

Fakat play off'larda, normal sezona göre daha az şike olur tabi. Telafisi yok çünkü. Şike işi askıya alınabilir 😁 Boston 10.5 handikap yapar oynanabilir
şikeden zaten bir oyuncu yargılanıyor.

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
bencede Miami tepki verecektir
Tatum yok Orlando 24 saniyeyi kullanıyor ikinci yarı savunmalar konusur diye dusundüm pıcheart var baston oyun kurucu Tatum n yerine hiç dinlenmeden oynucak 1 metre boyu varda atısları fena değil baston kazanır Orlando 1 oyuncu üstüne kurulmuş Banchero ona sert savunma yapıcaklardır vitoria cerro largo macı var deplasman uruguay çok vasat takımlarından vitorıa Brezilya liginin orta sıralardaki takımı uruguay takımının bu deplasmanda n puan çıkarması imkansız samba cılar samba yapar banko 1

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Cleveland Miami 3 çeyrek epey sayı çıkar düşünüyorum Miami hızlı gücüm etmek zorunda seride 2/0 geriye düşmemek için şutör leri fena değil adrew wiggins danavion Mitchell herro celevand dıs atışları çok iyi Mitchell önderliğinde maç sonu 221.5 cıkıcagunıw düşünüyorum Miami hızlı hücum etmesi ve Cleveland dıs atışları sebebiyle 5 bin atıldı bol sanslar

Ekli dosyalar