Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
bu arada hocam bende yalan olmaz senin son attıgın para ile gelecek ay oynayacagım kenara attım bugunlerde pek sansım oldugunu hissetmiyorum ondan gelecek ay tekrardan baslıyacagım
Keyfine bak kardesim istedıgın zaman oyna senindir şöyle rocket lıge yaptım gelirse 5 bin kara geceriz

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
artık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılar
Dün konuşmuştuk NBA üst oynanmaz diye hata yaptık neyse sağlık olsun kalan bülten bizimdir betcoda yok digitain yok 1 xbet alt yapılı yerlerde de yok geçen arkadaş oynamıştı ribaund alt diye onu bulmak gerekir everymatrıx yok yeni bir alt yapı vardı betosbet diye site nadir alt yapısı olan ona bakıcam bütün maç ribaund üst olur hayatımda 28 yıldır izlediğim play-off ilk iki maclarında bu kadar alt biten macları hatırşamuuorı biri yardımcı olursa yazarsa ribaund alt üst nerden oynucagımızı en mantıklı odur

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
artık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılar
Bostan hiç oynanmaz üst kesınlıkle oynanırsa tek Denver oynanır üst alayı altta golden macı 201.5 üst açmış nasıl alt oynım sakat o barem en mantıklısı beni dinle ribaund üst onu nerden bulucaz geçen arkadaş oynamıştı dikkat etmedim siteye

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Bostan hiç oynanmaz üst kesınlıkle oynanırsa tek Denver oynanır üst alayı altta golden macı 201.5 üst açmış nasıl alt oynım sakat o barem en mantıklısı beni dinle ribaund üst onu nerden bulucaz geçen arkadaş oynamıştı dikkat etmedim siteye
bende hiç dikkat etmedim. 201 den üst açmışlarsa aynen düşündürücü yani üst olma sansı var ama ilk maçtaki gibi alperen hariç jalen greeni filan 7 sayıda tutarlarsa yine alt biter ve tutucaklar gibime geliyor jalen green çok saçmaladı playofflarda. fred desen iki tane üçlük atabildi ilk maçta.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
denverda doğru jokic var ondan herşey beklenebilir. clippersta kawni ve jalen harden var aynen üçüncü maç üst bitebilir

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Barem 236.5 üst maç çok hızlı rocket lıgı ezberledım günde 4 ekıp ekıp geliyor cıft tammamı yenı gelenler nefesı açıkya ilk maçlar hep üst oluyo hızdan dolayı bu ilk mactı güzel baremden yakaladım ıkısını dıgerı sakat

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Valla dayamadım hocam çay molasında maç baslıyodu oyunculara baktım dün akşam fener basket 10 bin kar etmiştim sonra gece betpıpo 3000 lose dinamobet 3000 lose ganobet 1700 lose babilbet 1500 atıp ordan 4500 çektik 4700 zarar vardı rocket lıgde bir kel vardı yattığım üst macın yıldızı ydı hangı takımda olduğuna baktım bütün geceki zarar çıkardım dünü 10 bin karla kapamıs olduk

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
bu arada cidden sana karşı çok mahçup duruma düştüm helal edesin hakkını
Helalı hoş olsun kardeşim ne demek durumum olmadıgında yıne söylemen yeterli hiç mühim degıl keyfine bak dert etme bugün güzel maçlar var dedıgın gibi real Madrid bultenın bankosu bugün Belçika italya arabistan İspanya Madrid macı hariç bulaşma İtalya Kupası macı ver derbi tek maç yenen finale çıkıyor o maç bence 3.5 alt olur İnter ev sahibi degıl haberin olsun aynı statda maç yapıyorlar isimleri değişik İnter guisse meazza olarak adlandırmış Milan sansiro stad aynı

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Şimdi yemeği iştahla yeriz slot denicem bigg bass çok kişiye vermiş oyun tekrarları kazançları çok atan oldu içimden geldi bir denimde betco ver muyor nereden oynasam bir fikrın varmı millet diyoki oyun acık misal oyun açık olmazki atıyorum 50 kişi para yatırıyor kasa doluyor içinden 5 kişiye verse misal 45 hüsran 5 kişin mutlu kime verirse şans artık olay bu fazla anlamam böyle olduğunu tahmin ediyorum

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Valla dayamadım hocam çay molasında maç baslıyodu oyunculara baktım dün akşam fener basket 10 bin kar etmiştim sonra gece betpıpo 3000 lose dinamobet 3000 lose ganobet 1700 lose babilbet 1500 atıp ordan 4500 çektik 4700 zarar vardı rocket lıgde bir kel vardı yattığım üst macın yıldızı ydı hangı takımda olduğuna baktım bütün geceki zarar çıkardım dünü 10 bin karla kapamıs olduk
helal olsun hocam umarım daha fazlasını kazanırsın sevindim senin adına tekrardan