artık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılarYatmış knk
artık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılarYatmış knk
Keyfine bak kardesim istedıgın zaman oyna senindir şöyle rocket lıge yaptım gelirse 5 bin kara gecerizbu arada hocam bende yalan olmaz senin son attıgın para ile gelecek ay oynayacagım kenara attım bugunlerde pek sansım oldugunu hissetmiyorum ondan gelecek ay tekrardan baslıyacagım
Dün konuşmuştuk NBA üst oynanmaz diye hata yaptık neyse sağlık olsun kalan bülten bizimdir betcoda yok digitain yok 1 xbet alt yapılı yerlerde de yok geçen arkadaş oynamıştı ribaund alt diye onu bulmak gerekir everymatrıx yok yeni bir alt yapı vardı betosbet diye site nadir alt yapısı olan ona bakıcam bütün maç ribaund üst olur hayatımda 28 yıldır izlediğim play-off ilk iki maclarında bu kadar alt biten macları hatırşamuuorı biri yardımcı olursa yazarsa ribaund alt üst nerden oynucagımızı en mantıklı odurartık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılar
Bostan hiç oynanmaz üst kesınlıkle oynanırsa tek Denver oynanır üst alayı altta golden macı 201.5 üst açmış nasıl alt oynım sakat o barem en mantıklısı beni dinle ribaund üst onu nerden bulucaz geçen arkadaş oynamıştı dikkat etmedim siteyeartık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılar
haydi bol şanslar şimdiden umarım gelir.Keyfine bak kardesim istedıgın zaman oyna senindir şöyle rocket lıge yaptım gelirse 5 bin kara geceriz
bende hiç dikkat etmedim. 201 den üst açmışlarsa aynen düşündürücü yani üst olma sansı var ama ilk maçtaki gibi alperen hariç jalen greeni filan 7 sayıda tutarlarsa yine alt biter ve tutucaklar gibime geliyor jalen green çok saçmaladı playofflarda. fred desen iki tane üçlük atabildi ilk maçta.Bostan hiç oynanmaz üst kesınlıkle oynanırsa tek Denver oynanır üst alayı altta golden macı 201.5 üst açmış nasıl alt oynım sakat o barem en mantıklısı beni dinle ribaund üst onu nerden bulucaz geçen arkadaş oynamıştı dikkat etmedim siteye
denverda doğru jokic var ondan herşey beklenebilir. clippersta kawni ve jalen harden var aynen üçüncü maç üst bitebilirBostan hiç oynanmaz üst kesınlıkle oynanırsa tek Denver oynanır üst alayı altta golden macı 201.5 üst açmış nasıl alt oynım sakat o barem en mantıklısı beni dinle ribaund üst onu nerden bulucaz geçen arkadaş oynamıştı dikkat etmedim siteye
bu arada cidden sana karşı çok mahçup duruma düştüm helal edesin hakkınıKeyfine bak kardesim istedıgın zaman oyna senindir şöyle rocket lıge yaptım gelirse 5 bin kara geceriz
Bu serıde Denver üst oynanmaz geçerse dıger serı bencedenverda doğru jokic var ondan herşey beklenebilir. clippersta kawni ve jalen harden var aynen üçüncü maç üst bitebilir
aslında indiana son 2 maçtır galip geliyor ona direkman 1 oynanabilirBu serıde Denver üst oynanmaz geçerse dıger serı bence
Olabilir akşam görusuruz hayırlı misler Allah'a emanet olasın rocket lıgde yatar üstüne gitmemek gerekir yoksa hırsla hüsran oluyoraslında indiana son 2 maçtır galip geliyor ona direkman 1 oynanabilir
aynen haklısın hadi sende allah emanet ol hocamOlabilir akşam görusuruz hayırlı misler Allah'a emanet olasın rocket lıgde yatar üstüne gitmemek gerekir yoksa hırsla hüsran oluyor
Play-off hep öyle oluyor kralartık kesinlikle oklama city ve boston maçları hariç üst oynamak kesinlikle sakat artık. çünkü takımlar cidden savunma yapmaya basladılar
Helalı hoş olsun kardeşim ne demek durumum olmadıgında yıne söylemen yeterli hiç mühim degıl keyfine bak dert etme bugün güzel maçlar var dedıgın gibi real Madrid bultenın bankosu bugün Belçika italya arabistan İspanya Madrid macı hariç bulaşma İtalya Kupası macı ver derbi tek maç yenen finale çıkıyor o maç bence 3.5 alt olur İnter ev sahibi degıl haberin olsun aynı statda maç yapıyorlar isimleri değişik İnter guisse meazza olarak adlandırmış Milan sansiro stad aynıbu arada cidden sana karşı çok mahçup duruma düştüm helal edesin hakkını
helal olsun hocam umarım daha fazlasını kazanırsın sevindim senin adına tekrardanValla dayamadım hocam çay molasında maç baslıyodu oyunculara baktım dün akşam fener basket 10 bin kar etmiştim sonra gece betpıpo 3000 lose dinamobet 3000 lose ganobet 1700 lose babilbet 1500 atıp ordan 4500 çektik 4700 zarar vardı rocket lıgde bir kel vardı yattığım üst macın yıldızı ydı hangı takımda olduğuna baktım bütün geceki zarar çıkardım dünü 10 bin karla kapamıs olduk
Sağol sende inşallah bugün Madrid yener İnter 3.5 alt bunlar gelirhelal olsun hocam umarım daha fazlasını kazanırsın sevindim senin adına tekrardan