- 2,717
- 999
- 113
Efes macı baslamısya bende zannedıyom fene macında sonra neyse yeni gördüm valla şimdi
tamamdır hocam bende biraz uzanayım kalktıgımda bakarım. şimdiden bol şanslar sanadaBir kupon yapıcam atıcam birazdan maçları izlim sanada bol şanslar inşallah yazdığın gibi gelsin Barcelona kazanır galatasayar attı neyse kalan maçlar bizimdır bence Barcelona kesin yener efes üst olur Larkin Nora gibi ıyı sütorleri var
Görüşürüz Allah'a emanet oltamamdır hocam bende biraz uzanayım kalktıgımda bakarım. şimdiden bol şanslar sanada
sende hocam allah emanet olasın. görüsürüzGörüşürüz Allah'a emanet ol
Eskiden izlerdimde vakit bulamıyorum ya güzel programlari Kaan abinincurry sağlesinde aldı katılıyorum sana bu konuda bende şu an program izliyordum
Houston-GSW Güreşi, Kawhi Mucizesi, OKC, Ty Jerome I Kaan Kural-İnan Özdemir & Amerikan Mutfak #60
herif kafasına göre takılıyor 😀Bende gördüm bunu içinden geçtide işte tek basina nereye kadar takım ölü gibiydi,oyun içi itişme yaşadı greenle bu greenin suyu ısındı göndermeleri lazım NBA'den
Bu analiz tutar bencede üst o maçLakers Minnesota macı var Minnesota riead var adam curry gibi uclukcu inan son macı canlı izledim adam çok uzaklardan bile soktu 6/9 üç sayılık isabet oranı verdi o maçta lebron sorumluluk almadı doncıc sut attırmadılar bu maçta öyle olmaz Edwars devreye girmekle beraber 206.5 üst olucağını kanaaındetim o maçta 212 sayı çıktı ilk çeyrek son 3 dakikasında hıc sayı çıkmadı halde ve 2 çeyrek Lakers 8 dakıkada 6 sayı attığı halde o rakama geldiler 206.5 üst ideal doncic sorumluluk alıp 3 lüks denıcek yarısı girse riead atıyor banko
lakers maçı aynen üst olur ama diğer maçlar artık alt derim ben çünkü takımlar savunmaya geçti artıkBu analiz tutar bencede üst o maç
golden state maçı alt biter yine iki takımda güzel defans yapıyor özellikle golden state de draymon green varken. boston maçı üst bitebilir. miami cleavlend maçı ise claevlend derdim.Morgana dostum biraz uyku kafamız dinclesti şöyle bir analiz yaptım villaroel once çağdaş maçı var ev sahibi bolıvyanın köy takımı seyırcıde yok avantajla yok tek avantajı rakım diceksiniz oda yok çünkü kolombiya rakımı Bolivya rakıma yakın alıskınlar bu rakıma 60 dakıkadan sonra çoğu güneyamerika takımları bu rakıma gelince nefes almakta zorlanıyor oyundan düşüyor maalesef once caldas bu rakıma kendı ülkesinde alıskın oldugu için 60 dan sonra oyundan düsmez daha baskılı olan taraf olur banko once caldas bu köy takımını bütün şartlarda öne çıkartıyor
bu arada hocam bende yalan olmaz senin son attıgın para ile gelecek ay oynayacagım kenara attım bugunlerde pek sansım oldugunu hissetmiyorum ondan gelecek ay tekrardan baslıyacagımSuda analizlere göre son kupon paylasmamın sebebi ben analizler kafasına yatan olursa ben bulursam herkez kazansın amacım o sitelerin kasaları dolu zengin hepsi insanlar bulmasını isterim adam bir şeyinden kısıyor oynamak için olan insanlara oluyor keşke herkez kazansa siteler kazanmasa
Yatmış knkSuda analizlere göre son kupon paylasmamın sebebi ben analizler kafasına yatan olursa ben bulursam herkez kazansın amacım o sitelerin kasaları dolu zengin hepsi insanlar bulmasını isterim adam bir şeyinden kısıyor oynamak için olan insanlara oluyor keşke herkez kazansa siteler kazanmasa