http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
NBA analiz yaptım Boston galip kesin Orlando banchero eline kalmıs fener çok atar kocaeli erokspor 2.5 üst
bu maçlar gelirse boston win, oklama win olacak şekilde 2 li kupon yapacagım. kesin maçlar gibime geliyor bu iki maç birisi geçen senenin şampiyonu biriside bu senenin en çok galibiyet alan takımlarından ikincisi

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
bu maçlar gelirse boston win, oklama win olacak şekilde 2 li kupon yapacagım. kesin maçlar gibime geliyor bu iki maç birisi geçen senenin şampiyonu biriside bu senenin en çok galibiyet alan takımlarından ikincisi
Oran vermiyor ama 1.10 1.11 Orlando NBA wanger dısında 3 lük atan oyuncusu yok Orlando savunmayı sertlestırır ribaund üst mantıklı çok kacar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
Oran vermiyor ama 1.10 1.11 Orlando NBA wanger dısında 3 lük atan oyuncusu yok Orlando savunmayı sertlestırır ribaund üst mantıklı çok kacar
evet bende şimdi baktım cidden iki takımın oranıda win de çok düşük onun yerine 2 üst yapmak daha mantıklı 1.88 veriyor toplam 3.53 oran bi 200 tl basacagım maçlar gelirse

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
Şimdi sırada eyüp macını getırıcegım sana inşallah

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
Morgana dostum bir miktar para attım bir kupon yap ortagız

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
İstediğini yapablrsin tutmazsa hiç sorun degıl korkarak oynama tutmazsa kalan bülten bizimdir bundan çok para kazanmak için oynarsan kaybedersin yatmak için oynarsan bulursun keyıf işi

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
İstediğini yapablrsin tutmazsa hiç sorun degıl korkarak oynama tutmazsa kalan bülten bizimdir bundan çok para kazanmak için oynarsan kaybedersin yatmak için oynarsan bulursun keyıf işi
iki maça 500 mü yoksa iki farklı kupon 250 mi sen seç bunuda

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
Nasıl istersen istersen NBA oynama geç o maçlar erken oyna istersen yatmak için oyna tutar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
tamam nba artı futbol ortaya karısık bir kupon yapıyorum gelirse güzel miktar gelsin bari

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
Markete gidim sen takıl kafana göre bol sanslar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
tamamdır 500 tl yatırdım kupon gelirse 3781 tl gelecek.
Ekli dosyayı görüntüle 771595
Bol şanslar kaybetsekte hiç mühim degıl sıkıntı yok hayatta kazanalım o daha hayırlıdır kocaeli ekmegı yiyemedik 2 gol olmuş bile bende oynım şimdi bir kupon atıcam birazdan analiz mersin fener bayan basket macı seri iki sıfır maç üst olur rahat fenerin çok skorer oyuncuları var McBride messeman gibi Türk oyuncuları cok iyi yeni antrenörü Mendez bu takımı uçurur normal sezonda valeri Garnier yönetiminde mersin yenemedık hiç yeni koç mendezle 2 macıda farklı kazandık bu maç rahat üst olur mersin son şansı seri 3 de bitiyor fener önde olduğu müddetce çok rahat üst olur

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
Bol şanslar kaybetsekte hiç mühim degıl sıkıntı yok hayatta kazanalım o daha hayırlıdır kocaeli ekmegı yiyemedik 2 gol olmuş bile bende oynım şimdi bir kupon atıcam birazdan analiz mersin fener bayan basket macı seri iki sıfır maç üst olur rahat fenerin çok skorer oyuncuları var McBride messeman gibi Türk oyuncuları cok iyi yeni antrenörü Mendez bu takımı uçurur normal sezonda valeri Garnier yönetiminde mersin yenemedık hiç yeni koç mendezle 2 macıda farklı kazandık bu maç rahat üst olur mersin son şansı seri 3 de bitiyor fener önde olduğu müddetce çok rahat üst olur
sorun yok hocam ben zaten sana yarısını bu hafta içi gönderirim ortaklaşa dedik zaten. dediğin gibi önemli olan hayatta kazanmak. zaten ilk kupon yatmak üzere benim eyüpspor çok kötü oynuyor yani ilk yarı 0-0 bitti.

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,744
1,008
113
sorun yok hocam ben zaten sana yarısını bu hafta içi gönderirim ortaklaşa dedik zaten. dediğin gibi önemli olan hayatta kazanmak. zaten ilk kupon yatmak üzere benim eyüpspor çok kötü oynuyor yani ilk yarı 0-0 bitti.
Bana bir şey atmana gerek yok dostum ayıp ediyosun sadece son kupon ortagız sen iyi bir insansın forumda yuzde 90 kişiye para atmak istesen hemen kabul eder seve seve ama sen kabul etmıyorsn karakter meselesi aileden gelen terbıye meselesi bır arkadaş daha vardı senin gibi basket oynardı çok paylasım yapardı kayboldu o çocukta çok iyi bir insandı senin gibi