- 34,460
- 12,635
- 113
Dassak pesindemisin dost adam para basmış gülüyorsun ayHahahaha Portland 12/21 serbest ne lan görmemiştim hahahahaahahahsjdjshs
Dassak pesindemisin dost adam para basmış gülüyorsun ayHahahaha Portland 12/21 serbest ne lan görmemiştim hahahahaahahahsjdjshs
🥺🥺🥺Sussss dene böyle ,yakma içimi![]()
%57 ile serbest atıyor Portland komedi rezillikAdamlar serbesti bile kaçırıyorlar aq
Ee biz ne bastık el mi bastık ?Dassak pesindemisin dost adam para basmış gülüyorsun ay
Adam para basmış başka konuda gül Dostum saygın olsunnnnHahahaha Portland 12/21 serbest ne lan görmemiştim hahahahaahahahsjdjshs
Gerekli cevabı yazdım üstte ben de aldım zaten sinirden gülüyorumAdam para basmış başka konuda gül Dostum saygın olsunnnn
🙏🙏🥺Gerekli cevabı yazdım üstte ben de aldım zaten sinirden gülüyorum
Ozaman sanada geçmiş olsun kralGerekli cevabı yazdım üstte ben de aldım zaten sinirden gülüyorum
Asla oynama Dostum NBA pişmanlıktır@sametcan80 dediğim 2 futbol maçıda ilk yarıdan geldi keşke futbol oynasaydik kasayı doldurmustun bundan sonra bende nba oynamam rezillik şuna bak
Yapıcak bie şey yok çeyreğe 9 sayıyla başlayıp sonra 6 dakika da 4 sayı atıyorsan şike der geçerim bu çünkü kolsuzlukla açıklanamaz NBA de oynuyorsan takım olarak 6 dakika boş geçme bir zahmetOzaman sanada geçmiş olsun kral
Bu bas baya şike zaten tofaş bile daha fazla sayı atiyorYapıcak bie şey yok çeyreğe 9 sayıyla başlayıp sonra 6 dakika da 4 sayı atıyorsan şike der geçerim bu çünkü kolsuzlukla açıklanamaz NBA de oynuyorsan takım olarak 6 dakika boş geçme bir zahmet