- 5,412
- 3,594
- 113
Tam 7 yıl dolduğunda senin dm yi yakiyorum ozaman7.yılda bi dm patlatırsın dost kutlarsın
Tam 7 yıl dolduğunda senin dm yi yakiyorum ozaman7.yılda bi dm patlatırsın dost kutlarsın
Barem 130 Bizim kaçtıSon çeyrek barem 130
Tamamdır kralArkadaşlar 3 gündür NBA da olanları biliyorsunuz. Bugün dersimize iyi çalışıp birşeyler yapıp hepimizin kazanması lazım artık. Hep birlikte ilerleyelim inceleyelim maçları ricam budur sizlerden
Aynen şu an kasamiz kaç peki dostumSüper bı maç bulmuş..tüm kasayı başardı böyle olacağını bilse
Almadim arjantin ligi en cok gol 2. Yarı 4.50.ganyandan kral kaciyo guzel oranlarArkadaşlar 3 gündür NBA da olanları biliyorsunuz. Bugün dersimize iyi çalışıp birşeyler yapıp hepimizin kazanması lazım artık. Hep birlikte ilerleyelim inceleyelim maçları ricam budur sizlerden
Evet dost dün sabah delirttiler biziArkadaşlar 3 gündür NBA da olanları biliyorsunuz. Bugün dersimize iyi çalışıp birşeyler yapıp hepimizin kazanması lazım artık. Hep birlikte ilerleyelim inceleyelim maçları ricam budur sizlerden
Sorduguna göre değilsin enişte...forum sitesi..bende 7 /8 yıldır senin gibi forumdayim..tsnistigim güne ...neyseNe o dayı
Baska forum adı yasak dayı biliyorum onuSorduguna göre değilsin enişte...forum sitesi..bende 7 /8 yıldır senin gibi forumdayim..tsnistigim güne ...neyse
160Barem 130 Bizim kaçtı
Ohoooooo
Hepsi ilk yari alt oluyor dikkat edelimArkadaşlar 3 gündür NBA da olanları biliyorsunuz. Bugün dersimize iyi çalışıp birşeyler yapıp hepimizin kazanması lazım artık. Hep birlikte ilerleyelim inceleyelim maçları ricam budur sizlerden
Değişik bir taktik yapmak lazım bugünHepsi ilk yari alt oluyor dikkat edelim
EvetDeğişik bir taktik yapmak lazım bugün
Bugün mutlu son OLSUN artık
Bakalım ne olacak dostum bende merak ediyorumYine söylüyorum clev bu maç bence 119 atar ama yinede sen bilirsin sen biraz daha ilk yarı oynamayı seviyorsun
Evet masajli olsun hffBugün mutlu son OLSUN artık