Önceden katılıyorum diye buton vardı mesajlara beğeni yerine onu koyardık dost sen bilmezsinKatılıyorum
Önceden katılıyorum diye buton vardı mesajlara beğeni yerine onu koyardık dost sen bilmezsinKatılıyorum
Gerçekten mi enişte ben de bilmiyorum onuÖnceden katılıyorum diye buton vardı mesajlara beğeni yerine onu koyardık dost sen bilmezsin
AhhahahahahahahÖnceden katılıyorum diye buton vardı mesajlara beğeni yerine onu koyardık dost sen bilmezsin
Evet galip ,katılıyorum falan vardı kullanıcı profillerinde kullanıcıyı puanladıgın bir panel vardı o dursa iyiydi sahtekarları mimleyebiliyordun ordanGerçekten mi enişte ben de bilmiyorum onu
Kesinlikle öyledir dostum@Enişte sen burayı başkanla beraber kurdun heralde
Biz burdaydık baskan sonradan geldi gölgeli adan 7 sene gecmıs 6 gün sonra 7 bitecek iyi hatırladık onu 7. Yılımızı kutlarız@Enişte sen burayı başkanla beraber kurdun heralde
Ben görmedim Enişte 2018 girişim ama görmedimEvet galip ,katılıyorum falan vardı kullanıcı profillerinde kullanıcıyı puanladıgın bir panel vardı o dursa iyiydi sahtekarları mimleyebiliyordun ordan
😍😍😍Biz burdaydık baskan sonradan geldi gölgeli adan 7 sene gecmıs 6 gün sonra 7 bitecek iyi hatırladık onu 7. Yılımızı kutlarız
Vallaha helal olsun büyük azim diye buna derim 7 sene dile kolayBiz burdaydık baskan sonradan geldi gölgeli adan 7 sene gecmıs 6 gün sonra 7 bitecek iyi hatırladık onu 7. Yılımızı kutlarız
Kazanmadan uyemisin enisteBiz burdaydık baskan sonradan geldi gölgeli adan 7 sene gecmıs 6 gün sonra 7 bitecek iyi hatırladık onu 7. Yılımızı kutlarız
7.yılda bi dm patlatırsın dost kutlarsınVallaha helal olsun büyük azim diye buna derim 7 sene dile kolay
Ne o dayıKazanmadan uyemisin eniste
Süper bı maç bulmuş..tüm kasayı başardı böyle olacağını bilseSon çeyrek barem 130