Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NBA Müsabaka Tahmini

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,377
11,490
113
Kasa yok demek kaybetmekten bası dönmüş demek olmuyor mu dost yani sürekli kaybeden adam neden mac verir
Kasa belki de hiç olmamıştır uzun zamandan beri, aynı şey değil Enişte ayrı düştük bu konuda 🙏

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Beyler Kusura bakmayın Benden bu kadar gözlerim kapanıyor İsa Bey beni unutmayın o kadar takip ettim Samet sen de unutma bizi dayanamıyorum Gözlerim gidiyor Dünden beri yatmamışım Dün de yatmadım 2 gün bugün 48 saat oldu
Gardasim Allah ima emanet ol.. @sametcan80 ödül vereyim derse ben sana ulastiririm..o kolay is

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,331
85,037
113
Valla öyle deme 1 haftadır ben neye oynasam yattım ama 1 haftadır ne verdiysemde geliyor çok değişik bı durum bu durumu yaşayanlar bilir
Sen de şans yok demek ki bazen öyle olur para olsun su 3 Maca oynayım dersin para oldugunda bir tane gelmez oynamayınca hepsi akar

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,377
11,490
113
Hikaye burda herkes kumar oynuyor kimseye inanmam ben emin ol kimisi arkada kendini kuponunu takip ederken 100 200 de burdan alırız diye 3 farklı konuyu geziyor
Ben onlardan değilim olanlara da mâni olmayayım enişte

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,412
3,594
113
Sen de şans yok demek ki bazen öyle olur para olsun su 3 Maca oynayım dersin para oldugunda bir tane gelmez oynamayınca hepsi akar
Evet öyle oluyor bide kendi paramla oynarken korkarak oynuyorum özgüven kaçıyor ama başkasına verirken biraz daha rahat oluyorum geliyor kendinde oynarken rahat olman lazım istede ben onu beceremiyorum

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,377
11,490
113
Evet öyle oluyor bide kendi paramla oynarken korkarak oynuyorum özgüven kaçıyor ama başkasına verirken biraz daha rahat oluyorum geliyor kendinde oynarken rahat olman lazım istede ben onu beceremiyorum
Hepimizin sorunu dostum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,331
85,037
113
Korkunca hiç kazanamıyorsun yeterince paran varken korkusuz oynarsan bazen işe yarıyor