- 34,553
- 12,674
- 113
Bol şanslar dostOlur mu beyler
Bol şanslar dostOlur mu beyler
Kazancın 3x çevrimi var olursa şans parası atarız reisBenim kasa sıfır dostum 🙏
Heeee phila atarsa üst olurda bilemedim simdiGardaşım ilk yarisi yok Cleveland in, ilk yarı toplamı var
Birde kral payco şutlasana bana ozeldenAma Memphis veya clev bunlardan bı tanesi fena bosalacak gibi benden demeesi. 🤣🤣
İlk periyottan sonra birbirlerini yiyebilirler problem yok kankaAma Memphis veya clev bunlardan bı tanesi fena bosalacak gibi benden demeesi. 🤣🤣
Atmış kadar oldun güzel insan 🙏Kazancın 3x çevrimi var olursa şans parası atarız reis
1.ceyrek üst benceHuracan yanına cleavand ne yapalım beyler
ilerliyor temkinliHadi samet kardeşim illa beklicez mi bu mac alt olsun diye
Var ol dostum 🙏Yeşil göründüğüne bakma ilaç atmadım içine .dsdEkli dosyayı görüntüle 711065
Bı daha bakaykmHuracan yanına cleavand ne yapalım beyler
Ustmu altmi onu doğru seçersen olur..bu clivente iki gün önce çok kufrettik biliyosunHuracan yanına cleavand ne yapalım beyler
Bak Venezuella Ligi var 1 1 3,5 üstü olur mu maç oynamasan bile Bak sana atacağım ekranıma akademiye diye bir takım deplasmanda oynuyorHuracan yanına cleavand ne yapalım beyler
Portland fena gitmiyor daha diriler maçı domine edebilirler ilk yarıdan umarım kazanırsın ben yanılırımOlur mu beyler
Asi dayı da nuri alço gibi gazoz yerine çay kullanıyor galiba abiBol şanslar dost
Bol şans TahirOlur mu beyler