- 5,412
- 3,594
- 113
Bekleyelim kralda dünya ben gidiyorum diyip uzaydan ayrilsa bu maç yinede gelir 🤣🤣Kral bı maç sonucunu bı bekleyelim olur mu ,gelmez falan moralin düşer senin, bana NBA da lazımsın sen 🤣🤣
Bekleyelim kralda dünya ben gidiyorum diyip uzaydan ayrilsa bu maç yinede gelir 🤣🤣Kral bı maç sonucunu bı bekleyelim olur mu ,gelmez falan moralin düşer senin, bana NBA da lazımsın sen 🤣🤣
Kral başlamadı mı futbol maçı canlı da yokBunu değerlendir Samet çok güzel kupon
Yok bunlar zaten 3 TE başlıyorlarKral başlamadı mı futbol maçı canlı da yok
Bol sansOlur mu beyler
NBA krali adam yemek yemedi valla senin için dostKral bı maç sonucunu bı bekleyelim olur mu ,gelmez falan moralin düşer senin, bana NBA da lazımsın sen 🤣🤣
Bol şans kanka umarım gelirOlur mu beyler
Yazdığın gibi gelsin dost 🙏Olur mu beyler
Dünde benim futbolu yedi ikikez oynamadı..ona basket ver dayanamaz oynar...futbola çok sıcak bakmıyorBugün 3 tane maçı yedin sana attigim gormedin hepsi geldi
Hepimizin ki umarimmYazdığın gibi gelsin dost 🙏
Gönlünce oynadığın gibi olur umarım kardeşim..bolsans sanadaOlur mu beyler
Benim kasa sıfır dostum 🙏Hepimizin ki umarimm
Biz totemciyiz önce oyun parası bulak gerisine bakcagizHepimizin ki umarimm
Çay ver bana 🥺Gönlünce oynadığın gibi olur umarım kardeşim..bolsans sanada
Ama Memphis veya clev bunlardan bı tanesi fena bosalacak gibi benden demeesi. 🤣🤣Hepimizin ki umarimm
Gardaşım ilk yarisi yok Cleveland in, ilk yarı toplamı varBekleyelim kralda dünya ben gidiyorum diyip uzaydan ayrilsa bu maç yinede gelir 🤣🤣