- 13,513
- 5,250
- 113
Ben anlamıyorum zaten bu adam neyi uzatıyor sizi tutuyor vu kadar burda boşuna yazık size gözlerinize zamanınjza yazık be
O kolay eniste..bizim yeğeni çağırayım..çesit çesit urgan var onda ..Nerdesin yeğen @Fterim1905Bize urgan lazım dayı bi çekiç bi, bi çengel bi de sağlam tavan
Enisteyi idam sehbasina cikaracan dost yapmaAdamsin enişte,,baldız olsaydı sana verirdim...ne aplasi var ne baldızı..bu yüzden sen bana baldız bul...senin yeni baldız bulasın yok))
Su mu içsem tavana mı asilsam ikilemindeyim dayıcımO kolay eniste..bizim yeğeni çağırayım..çesit çesit urgan var onda ..Nerdesin yeğen @Fterim1905
Rahat rahat çayımızı içeriz..alt maçında skorunu sürekli yazmaya gerek yok zaten...güzel maç denk gelmiş..yaniltmasakar tabikiNe güzel maç bulmuşsun Sametcan
Sonunda rahat bir maç bekliyecegiz
Kardeşim ben kimseyi tutmuyorum ne demek istiyorsun ? Ben kimseye kal demedim ki, konu başında da dağıtım yoktur yazıyor . Daha ne yapmam gerekiyor güzel kardeşim beni aydinlatir misin?Ben anlamıyorum zaten bu adam neyi uzatıyor sizi tutuyor vu kadar burda boşuna yazık size gözlerinize zamanınjza yazık be
Burdan da giderse ayıp olurRahat rahat çayımızı içeriz..alt maçında skorunu sürekli yazmaya gerek yok zaten...güzel maç denk gelmiş..yaniltmasakar tabiki
Sanmam..Burdan da giderse ayıp olur
Ikinci yarı buluşmak üzere