Bırakın macı sayılacak bir şey değil 30 dk sonra bakarız muroKuru kuru arada Yazın hep yazmayayım bence kendinizi yormayın Sabaha kadar yolu var
Bırakın macı sayılacak bir şey değil 30 dk sonra bakarız muroKuru kuru arada Yazın hep yazmayayım bence kendinizi yormayın Sabaha kadar yolu var
Zor bence ilk yarı bir gol daha çıkarsa imkansiz olur zatenKral şu arjantin ligi at bişeyler en cok gol 2m yarı olur 4.50 ganyan var kasa yukselir biraz
Ganyan cok guzel ganyana denenirZor bence ilk yarı bir gol daha çıkarsa imkansiz olur zaten
Aynen durmadan onu mu. Sayac anBırakın macı sayılacak bir şey değil 30 dk sonra bakarız muro
Onu nerden goruyoruz
2 demlik Bitti....artık gece bakarız .bol bol vc ye gidip geliyom ddsd çok icmisimYap bir demli çay dost iyi gelir
Çay yerine başka bir şey var kafam çok bozuk2 demlik Bitti....artık gece bakarız .bol bol vc ye gidip geliyom ddsd çok icmisim
Adamsin enişte,,baldız olsaydı sana verirdim...ne aplasi var ne baldızı..bu yüzden sen bana baldız bul...senin yeni baldız bulasın yokBırakın macı sayılacak bir şey değil 30 dk sonra bakarız muro
O duygu durum bozukluğu hepimizde var,,sen genede duygularına hakim cikÇay yerine başka bir şey var kafam çok bozuk
Umarım dostum hedefe ne kaldıBu maç won gibi
Yok 🥺O duygu durum bozukluğu hepimizde var,,sen genede duygularına hakim cik
Allah kerim 🤣Umarım dostum hedefe ne kaldı
Afiyet olsun2 demlik Bitti....artık gece bakarız .bol bol vc ye gidip geliyom ddsd çok icmisim
Bize urgan lazım dayı bi çekiç bi, bi çengel bi de sağlam tavanAdamsin enişte,,baldız olsaydı sana verirdim...ne aplasi var ne baldızı..bu yüzden sen bana baldız bul...senin yeni baldız bulasın yok))