Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NBA Müsabaka Tahmini

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Bjk maçının kornerinden gölünden isabetli sutundan taç ından totalde 7 kupon kazandık sıfır fireli. Çok şükür iyi geçti akşam . Nba ile de taçlandirmak lazım😀
Benimde musialanin tek isabetli sutundan 8 maçlık kuponum yatti benim içinde lanet bı gündü umarım senin için güzel devam eder

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Yakışır gardasim...güle güle harca,,,seni kaybedenler gerçekten kaybetti..en az 10 kişi şimdi 500 almıştı.bir umud olacaktı..
Şansın devam etsin hadi
Gardaşım akıl mantık fikir işi değil gerçekten o konu. Takip eden herkese para göndermek zorunda mıyım ben ? 11 kişiye zaten gonderdik biliyorsun 500 TL kişi başı birde daha ne istiyor insanlar anlamıyorum

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,874
11,847
113
Gardaşım akıl mantık fikir işi değil gerçekten o konu. Takip eden herkese para göndermek zorunda mıyım ben ? 11 kişiye zaten gonderdik biliyorsun 500 TL kişi başı birde daha ne istiyor insanlar anlamıyorum
Parasizliktan herkesin psikolojisi bozuk kral

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Bjk maçının kornerinden gölünden isabetli sutundan taç ından totalde 7 kupon kazandık sıfır fireli. Çok şükür iyi geçti akşam . Nba ile de taçlandirmak lazım😀
Yok artık..bu hafta iyisin ama uzun sürmez o yüzden eline geçeni altına bağla...
.
..