Kanka paylaşma boyke şeyleri millet küfür eder300 TL Gates of Olympus 1000 de geçerli satın alım yasak 3000 yap 100 yatır 300 çek ana para 1 katı çevirme isteyen alsın ben kaybettim istemeyen de beğenmeyende almasın zor değil
NAZOBET
www.nazobet191.com
Eskiden deneme bonusunun ağırlığı vardı nasıl z kuşağı kumara düştü önune gelen site açıyor önune gelen üye oluyor böylesil avellerde tabi 3k ya 100 yatirim sarti koyar alay eder, nerde o 500 yap çek 1k çekler sartsızlar300 TL Gates of Olympus 1000 de geçerli satın alım yasak 3000 yap 100 yatır 300 çek ana para 1 katı çevirme isteyen alsın ben kaybettim istemeyen de beğenmeyende almasın zor değil
NAZOBET
www.nazobet191.com
İyi bonus saraydait erdal geldi aklıma
AİPAGPGUAGGUGAGOGUAGUFHGWUGWGİyi bonus sarayda
Kötü bonus merdiven altında satılır it olu 🤣🤣
Evet doğru napalim yani 😂😂İyi bonus sarayda
Kötü bonus merdiven altında satılır it olu 🤣🤣
Hiç yoktan iyidir yaa dene olursa çekersinVar mı Nazo gibisi. Tmm yoklukta herşey iyi giderse bu kadarda değil yavvv. Benim aklım hala Dubai Bette. O telegramda arada kod atan Momo diye biri var. Dubai de onun parmağı kesin vardı. 300 TL mız yedi dubaililer
Benim fav limon
Baba ne küfür edecek şartları paylaştım insan gibi isteyen alır işine gelmeyen almazKanka paylaşma boyke şeyleri millet küfür eder
Alma ozman 😎İSTEMEEEZZZ İSTEMEMMMMM
Eskiler eskiden güzeldi kankim bende 28 yaşındayım biliyorum ama şuanki şartlara göre iyi daha kötülerini gördük burda ahhahshsEskiden deneme bonusunun ağırlığı vardı nasıl z kuşağı kumara düştü önune gelen site açıyor önune gelen üye oluyor böylesil avellerde tabi 3k ya 100 yatirim sarti koyar alay eder, nerde o 500 yap çek 1k çekler sartsızlar))
çnemli olan site verecek mi peki o parayıBeyler ne bu şakalariniz Sabah Sabah haykırdım a.w 😂😂 gördüm paylaşım dedim diğerlerine göre iyi yanı 5000 yap 100 yatır 200 çekten iyidir
Valla reisim ben yapsaydım 100 yatır denerdim bilemiyorum ama arayüzü filan iyi gibiçnemli olan site verecek mi peki o parayı![]()
artık paranoya oldu bizde o kadar dolandırıcı site açılıyorkiValla reisim ben yapsaydım 100 yatır denerdim bilemiyorum ama arayüzü filan iyi gibi