- 102
- 18
- 18
site vericek mi haber ederim makaraısna girdim 5 k yaptım kasayı
Kesin ödemez o zamanslotu açıkda oder mi ki
Kurban ettin kendini he agasite sıkıntılı ama yatırımı yaptım 20 dakkadır hesaba geçmedı hala dekont atar mısın diyor![]()
Geçmiş olsunsite sıkıntılı ama yatırımı yaptım 20 dakkadır hesaba geçmedı hala dekont atar mısın diyor![]()
ödedi aga ben de şaşırdımKesin ödemez o zaman
Bizde deneyelim o zamanödedi aga ben de şaşırdım
Bu siteler varya hepinize bedava reklam yaptırıyor uyanmiyorsunuz300 TL Gates of Olympus 1000 de geçerli satın alım yasak 3000 yap 100 yatır 300 çek ana para 1 katı çevirme isteyen alsın ben kaybettim istemeyen de beğenmeyende almasın zor değil
NAZOBET
www.nazobet191.com
Tebrikler
5 para etmez300 TL Gates of Olympus 1000 de geçerli satın alım yasak 3000 yap 100 yatır 300 çek ana para 1 katı çevirme isteyen alsın ben kaybettim istemeyen de beğenmeyende almasın zor değil
NAZOBET
www.nazobet191.com
Alındı300 TL Gates of Olympus 1000 de geçerli satın alım yasak 3000 yap 100 yatır 300 çek ana para 1 katı çevirme isteyen alsın ben kaybettim istemeyen de beğenmeyende almasın zor değil
NAZOBET
www.nazobet191.com
Ben deneme Bonusu ile çekim yaptım çekende çok yanlıs bilgi verip insanların kafasını karıştırmayinsite sıkıntılı ama yatırımı yaptım 20 dakkadır hesaba geçmedı hala dekont atar mısın diyor![]()
Sende etmezsin5 para etmez
dayi site senin mi adam bonusa demiş sana değilSende etmezsin