- 1,922
- 426
- 83
Kanka iban yolla 100 atim en kötüde belki bi kombine falan tutar
Baştacısın kankam yok kupon yapamam valla sigaram yok sigara alırım senden 😇Kanka iban yolla 100 atim en kötüde belki bi kombine falan tutar
Kanka iban yolla 100 atim en kötüde belki bi kombine falan tutar
Baştacısın kankam yok kupon yapamam valla sigaram yok sigara alırım senden 😇Kanka iban yolla 100 atim en kötüde belki bi kombine falan tutar
Halden anlamak kıyakliktir helalKanka iban yolla 100 atim en kötüde belki bi kombine falan tutar
24 saattir burdayım forumdan foruma yoruldum dostum ya gözlerim ahrıdıDur be nereye
Ares paranı ödesin sonra cebinden yollama bize
Kanka cepte yok zaten site gelince atcam öder ya eşşek değillerse o kadar yatırımım varAres paranı ödesin sonra cebinden yollama bize
50yi 19 orana vursalar tamam o işKanka iban yolla 100 atim en kötüde belki bi kombine falan tutar
Doğru diyor bekleriz kral istersenAres paranı ödesin sonra cebinden yollama bize
Keşke durum olsada ihtiyacı olana çok versekte işte olmuyor kanka bu hayat çok pahalaştıHalden anlamak kıyakliktir helal
Maalesef kanka yatacak yerleri yok bu duruma getirenlerin durumuKeşke durum olsada ihtiyacı olana çok versekte işte olmuyor kanka bu hayat çok pahalaştı
Senin canın sağolsun kankaKeşke durum olsada ihtiyacı olana çok versekte işte olmuyor kanka bu hayat çok pahalaştı
Hayat bu halde olmasa zaten ihtiyaç sahibi kalmaz dost. Milletin açlık sınırında arasında dağlar kadar fark varKeşke durum olsada ihtiyacı olana çok versekte işte olmuyor kanka bu hayat çok pahalaştı