Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Nazo987 / Böyle Bir Şey Yok

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
1.90

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
@tahir1603
@TheMachine
Kankalar destek için teşekkür ederim ama zaten tutmuş kuponu attım muhabbet dönsün diye bu kuponda bir dağıtım yapamicam ana kasayı kurtarıyor ama son 2 maça kalan nine kuponum var biri geldi gibi Milwauke diğerinde Boston maçı getirirseniz adam bası 200 er TL kupon parası atayım ne dersiniz

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,991
11,359
113
@tahir1603
@TheMachine
Kankalar destek için teşekkür ederim ama zaten tutmuş kuponu attım muhabbet dönsün diye bu kuponda bir dağıtım yapamicam ana kasayı kurtarıyor ama son 2 maça kalan nine kuponum var biri geldi gibi Milwauke diğerinde Boston maçı getirirseniz adam bası 200 er TL kupon parası atayım ne dersiniz
No problem cano yolla kuponu ben üfliyim

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,530
5,844
113
@tahir1603
@TheMachine
Olur

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,991
11,359
113
Bostoon cok geç biter milwa da gelmiiş gibi 2. Yarı bozmadan devam ederlerse son çeyrek saymaya başlayak cano

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,206
4,381
113
@tahir1603
@TheMachine
Dağıtım için destek atmadık kral ama takipleriz tabi Ayıpsın