- 11,741
- 5,749
- 113
Rica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayendeHepinize teşekkürler, @abree kupon başından beri güzel enerjine sinerjine ayrıca teşekkürler dost.
Rica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayendeHepinize teşekkürler, @abree kupon başından beri güzel enerjine sinerjine ayrıca teşekkürler dost.
AhahahahhahahRica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayendeÖzel mesajın kapalı bu arada
![]()
Yeni üyeyim, bilmiyorum kiRica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayendeÖzel mesajın kapalı bu arada
![]()
Sen bana mesaj at hocam benimki açık profilime basınca konuşma başlat yazıyorYeni üyeyim, bilmiyorum ki![]()
Geldi geldi![]()
O zaman tebriklerYeni üyeyim, bilmiyorum ki![]()
Maçları görüyormusun, ilham aldık sevgili moderatörüm@nasrullah Tebrikler dost![]()
Dost sanada yesilendirmek yakisiyor@nasrullah Tebrikler dost![]()
aktif üyelerde iş yok reis çekilişlerde 20 30 mesajlılar alıyo diye kızıyoz sonuna kadar hakediyolar@nasrullah Tebrikler dost![]()
Shellac a mı yürüyon reisDost sanada yesilendirmek yakisiyor![]()
Yok kanka ya kazandimi hemen yesilendiriyor kaybettimi bi umut bekleyip belki bissyler olur diye bekliyor ondan dedimShellac a mı yürüyon reis![]()
Varmiydi oyle bisey kankNeyse burdan şans parası alamıcaz anlaşılan![]()
Yoktu da teşekkür etmişken bi deniyim şansımı dedim akşam Lakers maçına oynardıkVarmiydi oyle bisey kank![]()
Hayirlisi be kral icinden gelirse yapardi biseylerYoktu da teşekkür etmişken bi deniyim şansımı dedim akşam Lakers maçına oynardık![]()
Yeni üye arkadaş bilmez belki yönlendirirdikHayirlisi be kral icinden gelirse yapardi biseyler
O kadar bildirim gitmistir gormediyse yapacak bisey yokYeni üye arkadaş bilmez belki yönlendirirdik![]()
Neyse canı sağolsıun teşekkür etmesi de makbule geçti. Bi dahaki kuponunda işallaO kadar bildirim gitmistir gormediyse yapacak bisey yok![]()