http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nasıl Değersizleştik

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,267
1,597
113
Sorma valla

Ne kafa sey yaptın kıral ya ıyıkı bı okulunu okumusun bombos seyler ogretmısler ezberınde ne varsa yazmısın aw reelde hıc cekılmezsın kesın fazla arkadasın yoktur
Yav kıral donemın kıtlesıne gore fılm cıkardılar de gec bu anlasılması zeka gerektırcek bısı deıl bı senmı algılayabıldın ankı. 10 sene oncede stv de sefkat tepede serdar komutanla terorıst naza nın askını gosterıyolardı bunu sadece ızlenme olsun dıye yaptılar ızlenıyoduda cekılen her fılmı ıllumınatı yapıyo kafasındasın senarıstler neyı kurguluyosa onu ızlıyoz ne kafa utuledın okulunu okumusun ama mantıklı 1 lafın yok
Kardeşim ''kıral'' yazışından devamında kurduğun cümlelerden eğitim seviyen belli. En sonunda okumuşsun ama mantıklı bir lafın cümlen de Türkiye'nin özetisin. Elim ayağım titriyor şuan sana yazarken. Abicim bilmiyor olabilirsin ama cehaletten gözün nasıl döndüyse kendini haklı görmeyi yada insanları yargılamayı nasıl yapabiliyorsun? 2 tane üniversite okudum ben senin kadar herhangi birisine yargıyla konuşamıyorum. STV-Kanal7 ile büyüdüğün o kadar belli ki neyse. Sana cevap vermek bile benim hatam seviyeyi görerek bol sanslar sana