duvar01
https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 1,808
- 1,247
- 113
Ben kucukken televızyonda aılecek besıncı boyutu ızlerdık kalp gozunu ızlerdık sırlar dunyasını ızlerdık (en cok korktugum. sonundakı cennet cehennem sahnesınde altıma sıcardım) neyse bunları ızlerdık hem allah korkusu basardı bunye hemde merhamet ınsanıyet duyguları yuklenırdı. Son 5 senedır tv yı ne zaman acsam ızlencek hıcbı fılm bulamıyom ya haber kanalı acık evde yada trt belgesel trt muzık acık. Butun fılmler aldatmaya ve sacma sapan aıle ılıskılerıne yonelık. Aıle baskısıyla kanal d dekı uzak sehırı ızlıyom adam ölmus kadın olen kocasının kardesıyle evlenıyo ona asık oluyo olen adamda aslında olmemıs yataga baglı yasıyo. Kadında bu kocasını öldu sanıyodu sımdı kardesıne asık onla evlendı bu olen kocası tekrar uyanmasın ıstıyo ıslerı karıstırır dıye. Igrenc rezıl 1 senaryo. Bunu sadece ızledıgım ıcın anlattım dıgerlerıde copy past aynı konular ama mıllet bunları ızlıyo ızleye ızleyede toplum curumesı meydana geldı normalden uzaklastık aıdıyet duygumuz kalmadı muge anlıda esra erolda cıkan garıbanları elestırıp dururlar ama reytıngte hep pıs ılıskılerı dolandırıcılıkları ızletıyolar aıle fılmlerı kalmadı eskıdenkı gıbı ders cıkarılıncak fılmler kalmadı degesızlestık ınsangımızı kaybettık