- 8,447
- 10,675
- 113
Biraz oyle oldu gibi ahahahaYani ben oynayana kadar ev tek kale oynuyodu kupon onaylandıktan sonra dep tek kale oynuyor puahahha
Puahah oynarken ve oynadıktan hemen sonra grafiğe bakBiraz oyle oldu gibi ahahaha
Knk niye bu kadar değişik maçlara oynuyorsunuz ben buz hokeyi oynayarak zamanında borç kapattım ama asla Kadınlara oynamayın hiç bir spor alanında
Ev çaktı ... İy bir tane daha çıkar.. ama ikinci yarı yavaslaycaklar ..Puahah oynarken ve oynadıktan hemen sonra grafiğe bak
Kankacım kumar bu aviatör oynayarakta slot oynayarakta tenis oynaraktan blakcjack oynayarakta borç kapatabilirsin şanslıysan heryerde kazanman mümkün ayrıca başka maç yok takiplik açtım ben deKnk niye bu kadar değişik maçlara oynuyorsunuz ben buz hokeyi oynayarak zamanında borç kapattım ama asla Kadınlara oynamayın hiç bir spor alanında
Ben 1.100m yaptım zirvede bıraktım birgün tekrar yapar mıyım bilmiyorumKankacım kumar bu aviatör oynayarakta slot oynayarakta tenis oynaraktan blakcjack oynayarakta borç kapatabilirsin şanslıysan heryerde kazanman mümkün ayrıca başka maç yok takiplik açtım ben de
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsınnBen 1.100m yaptım zirvede bıraktım birgün tekrar yapar mıyım bilmiyorum