Bak iyice dost sıkıntı yok buradayız.Bülten çok sıkıntı, sağlam maç çıkmıyor az daha kurcalayacağım
En mantıklısı dost geç olsun güç olmasınBülten çok sıkıntı, sağlam maç çıkmıyor az daha kurcalayacağım
Kimse tavsiye vermesin bence iki adımı kendin hallettin zaten iyice kafan karışmasın sen dikkatlice bak biz burdayız.Bülten çok sıkıntı, sağlam maç çıkmıyor az daha kurcalayacağım
İçinden geçiyorsa dene dostOlum aynı takıma 3 per 21.5 vursam mı çok kararsızım takım çok tatlı oynuyor ve ligin çöpüyle oynuyor geneldede periyotlarda hep 25-30 atıp geçmiş bu çöp rakibe![]()
Biz birşey bilmiyoruz dost sen bas biz sinerji oluşturalım senin yüzün gülsün yeter 😅🙏Olum aynı takıma 3 per 21.5 vursam mı çok kararsızım takım çok tatlı oynuyor ve ligin çöpüyle oynuyor geneldede periyotlarda hep 25-30 atıp geçmiş bu çöp rakibe![]()
Valla dost iki periyottan aldın bir yerde patlarsan sıkıntı yine de sen bilirsinOlum aynı takıma 3 per 21.5 vursam mı çok kararsızım takım çok tatlı oynuyor ve ligin çöpüyle oynuyor geneldede periyotlarda hep 25-30 atıp geçmiş bu çöp rakibe![]()
Bence alma. Yedekleri aldı oyuna zor cikarOlum aynı takıma 3 per 21.5 vursam mı çok kararsızım takım çok tatlı oynuyor ve ligin çöpüyle oynuyor geneldede periyotlarda hep 25-30 atıp geçmiş bu çöp rakibe![]()
Ben olsam periyotta alt oynardım fark da çok açıldı ama ben iki periyota oynadığım için üçe oynamazdım yine de tercih senin kalbinin sesini dinle sen.Olum aynı takıma 3 per 21.5 vursam mı çok kararsızım takım çok tatlı oynuyor ve ligin çöpüyle oynuyor geneldede periyotlarda hep 25-30 atıp geçmiş bu çöp rakibe![]()