- 1,104
- 447
- 83
10
75 kiloydum 38 kilo oldum 😭😭😭inş reis dualarım seninle
Çok geçmiş olsun dostum Allah safi ismiyle sifani verir inşallahAllah razı olsun kardeşim yemek borusunda tümör çıktı akciğere metastaz yapmış kemoterapi tedavisi başlatıldı 4 ay oldu sonuç pazartesi çıkacak ins tedavi cevap verir
Allah razı olsun kardeşim Allah kimsenin başına getirmesinÇok geçmiş olsun başkan . Allah şifa versin
Bende onu beklıyorum maçların başından sonuna sayı sayı takip eden 5 kişiydik para onun vermeye bilir ama ona göre konu açar kendi arkadaslarıula takıp eder enayi gibi bizide kitlemez6x750 aynen büyük dagitim şimdi o 6 kişi bu parayla araba alip bize nispet yapar herif tassk geçti ibn acsin bi konu daha bakalim bi
Kral 20 kisiyi 30 sayfa orda tutuyosan hakki neyse vericeksin yada bastan dagitim falan yok dersin gene şansımızı dileriz millete eşşek muamelesi yapmaya gerek varmı millet 30 sayfa emek vermiş kah...lik de böyle yapiliyo zatenMiktarı boşver ama hiç kimse ben aldım demedi kurala göre kimlerin alfığı söylenir
Aynen öyle herşeyin bi adabi var aciyosan delikanlı gibi gerekeni yapican dansöz gibi kivirican madem başta ona göre giyinBende onu beklıyorum maçların başından sonuna sayı sayı takip eden 5 kişiydik para onun vermeye bilir ama ona göre konu açar kendi arkadaslarıula takıp eder enayi gibi bizide kitlemez