Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Napolibet 500 TL Deneme Bonusu

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Boş bonuslar neden sadece Pragmatic sağlayıcısında çünkü yasal dolandırıcılık hizmeti yapan bir sağlayıcı 100 kişiden 10 tanesine bile verseler bilmem kaç X her türlü götürüyorlar. Amusnetten başka asla oynamam illaki ödeme yapıyor kasanı zaten yukarı çıkartıyor en kötü 2-2.5 katı sen daha ne istiyorsun. Aylık 40-50 al çık bu kadar maaşıma pirim yahu nedir ulan bu milyarder olma sevdası :D

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Size küçük bir tavsiye ben 4-5 sitede oynarım. Atarım hepsine bütçemin elverdiği kadar. Örnek hepsine ortalama 5Bin birinden 2 katı birinden şans 4-5 katı bir bakmışsın 50-60-70Bin havadan para gelmiş aç gözlü olmayın arkadaşlar buna şimdi o kadar para ile oynamıyorum diyenler olur. Ay sonu extrenizi çıkartın fazlasını bile yatırmışsınızdır.

remarkable

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
54
28
Arkadaslar ben yatirim yaptim cekimde verdim 5 dk sürmedi çekim geldi ama ilk cekimi havale ile yapmammizi istiyorlar.
1000017948.jpg

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,053
1,794
113
Site ödüyorda slotları berbat 500 yatırdım 100 spin 5₺ den bonanza 250₺ ödedi
Screenshot_20250313-032824.png

remarkable

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
54
28
Yatırımdan sonra egt digital oynadim kasa bir ince düştü sonra 1500 lü rakamlara çıktı siteyi bilmedigim icin deneme amacli cekim verdim.
1 dk sonra whatsaptan bir temsilci ilk cekimi banka havalesiyle yapabilcegimi yazdi. Dedigini yaptım 2 veya 3 dk sonra para geldi. Oyunlari da dedigin gibi degildi. Sen şanslı günün de degilmissin.
Yatırım yapmayı düşünür müyüm: evet.

Hmmnays

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
156
43
tek oyunda oynanması sıkıntı. hiç sevmiyorum o oyunu

alenx07

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
21
8
Saçmalığın daniskası 500 u 3 maç çevir sonra 500 yatır onu çevir ne anladım bu işten ana para ile oynayın kasa kazansın diye dansöz gibi kaçırmışlar.