http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Napoli Sassuolo Maçı

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Bu maç benim bu işleri bırakmama vesile oldu beyler kg var oynadım son maçım Sassuolo'nun 4 adet golü iptal oldu vallaha küstüm oynamıyorum daha. Şansınız bol olsun

burakblgc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
245
115
43
bende yeni malatya 1.5 üst yazmıştım ikili kombinde dedim ligten düşecekler savaşır atarlar 3 kere iptal oldu golleri

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
şikeciler hocam bunlar bir takımın 4 5 golü iptal edilmez ard niyet ararım bunda ben. satılık italyan köpekleri.

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
Bu maç benim bu işleri bırakmama vesile oldu beyler kg var oynadım son maçım Sassuolo'nun 4 adet golü iptal oldu vallaha küstüm oynamıyorum daha. Şansınız bol olsun
Bende 1 ay önce yüklü miktarda kaybettim
Şu an param var ama oynamıyorum.
1 hafta zorlanırsın ama sonra alisirsin.
Kendini bonuslara yönlendir. Unutman daha kolay olur. Ben öyle yaptim :))

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
beni normal kuponlar değil bonuslar bıraktırcak en sonunda betnano skor etkinliği fener 2-1 kayseri 1-1 dedik ikisided gelcek 90+6 da atıyorlar böyle bir şans yok yani

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
955
629
93
beni normal kuponlar değil bonuslar bıraktırcak en sonunda betnano skor etkinliği fener 2-1 kayseri 1-1 dedik ikisided gelcek 90+6 da atıyorlar böyle bir şans yok yani
Ben kayseri trabzonu bildim kanka da bu betnanonun çevrimi yatırımı falan nasıl olcak bilgin var mı?