- 2,977
- 1,287
- 113
Ben aldım da yatirim parası yok
Bence gayet güzel bonus 6-10 TL arası sadece spin çevir çok fazla zarar yazmaz hatta hiç bile yazmaz kâr bile yapar direkt 1-2 bin liralık satın alım yapsan zaten kâr etmen zor olurMin 50 TL yatırım ile cevirim yapılsa denenir, komik bonus.
Bu alt yapıda sen 9 u çevir 2.888 TL kar et kralsindir !Bence gayet güzel bonus 6-10 TL arası sadece spin çevir çok fazla zarar yazmaz hatta hiç bile yazmaz kâr bile yapar direkt 1-2 bin liralık satın alım yapsan zaten kâr etmen zor olur
Yok belirtilen oyunlarda çevrim yapman lazım kendi paranlaVerdiği 2888 in şartı var mı bilen var mı beyler
Rakamın önemi yok . Hesabinda bakiyen varsada cevirebilirsin .... Amaç çevrim yapmak o kadarBu ne kadar yatırım istiyor yani
tam olarak nasıl bi kazık dostum acaba 😂 6000 TL yatırdım 16 turdan 500 tur otomatiğe koydum 2 kere bonusa girdi birinde 2 bin ödedi 500 tur sonucunda 7750 TL ye yakın para oldu üstüne 2888 TL eklendi. 500 tur da bonusa girmese bile yine bedavadan 500 tur çevirmiş oluyorsun neredeyseYatırım yapıp 4 oyunda 8888 tl çevireceksin sonrasında verecek 2888tlyi. kazık. oyun sınırı olmasa yine düşünülürdü
Yatırım yapıp çevrim yapılan da max ödemesi lazım bizim bakiyelereAldık la ne iş
Al boşver sorgulamaAldık la ne iş
Selam yatam olarak nasıl bi kazık dostum acaba 😂 6000 TL yatırdım 16 turdan 500 tur otomatiğe koydum 2 kere bonusa girdi birinde 2 bin ödedi 500 tur sonucunda 7750 TL ye yakın para oldu üstüne 2888 TL eklendi. 500 tur da bonusa girmese bile yine bedavadan 500 tur çevirmiş oluyorsun neredeyse
Zor be dostYatırım yapıp çevrim yapılan da max ödemesi lazım bizim bakiyelere
Aldıkta gerisi önemli olan 😁Al boşver sorgulama