- 68
- 13
- 8
Üye oldum aldım sonra paylaştımcanlı destek kapalı. sen nasıl aldın ?
Üye oldum aldım sonra paylaştımcanlı destek kapalı. sen nasıl aldın ?
Mesaj bırakın diyor kapalıCanlı destek var ama sıra da 100 kişi var kardeşim
Masallah gardasim bugun iyi kazandin gule gule harcaGençler can cekistirdi biraz ama bu da wonanze herkeze bol şans
@Galatasaray5Ekli dosyayı görüntüle 13265
Eyvallah kardeşim valla güzel oldu 20 lira kasa attım arkadaşın siteye şimdi güzel oldu 3 kupon çok guzel oldu darısı başınaMasallah gardasim bugun iyi kazandin gule gule harca
Ben baglandım sırayı gördüm c8ktim kardeşim almadım bende bonusu ugrasilmazMesaj bırakın diyor kapalı
Sagol gardas kendim kazanmis gbi mutlu oldum devami olur insallahEyvallah kardeşim valla güzel oldu 20 lira kasa attım arkadaşın siteye şimdi güzel oldu 3 kupon çok guzel oldu darısı başına
Kardeş bi bakın yaBen baglandım sırayı gördüm c8ktim kardeşim almadım bende bonusu ugrasilmaz
Allah razı olsun gardaşım darısı sitedeki herkezin başına inşallah en başta sen ve @Dodo03 yamyam kardesimin basinaSagol gardas kendim kazanmis gbi mutlu oldum devami olur insallah
Usta basketin ustasimisinAttık bakalım![]()
ÇAbuk ilerliyorAl kardeşim buyur Ekli dosyayı görüntüle 13268
Valla genelde basket oynarım ama bu norpara olsaydı buna atmazdımU
Usta basketin ustasimisin
Kapattım baba böyle bonus la uğraşmam. Benimde bir prensibim varÇ
ÇAbuk ilerliyor
O da güzelKapattım baba böyle bonus la uğraşmam. Benimde bir prensibim var![]()
AGA BONUSU ALIRSAK YARDIMCI OLURMUSUN CEVIRELIM GECE FUTBOL YOKValla genelde basket oynarım ama bu norpara olsaydı buna atmazdım![]()
Güzel maç olursa söylerimAGA BONUSU ALIRSAK YARDIMCI OLURMUSUN CEVIRELIM GECE FUTBOL YOK