- 112,618
- 84,833
- 113
Reis listeyi çıkarırsan çekilişi yapıyım hemenEvet modları buraya davet ediyoruz çekiliş için![]()
Reis listeyi çıkarırsan çekilişi yapıyım hemenEvet modları buraya davet ediyoruz çekiliş için![]()
Sus ağlatıcan kardeşim hıtri üzer yunus emre ağlatır biliyorsunBaşta @erhanbey22 kardeşime cok teşekürler gönlünden geçip şans parası atıp buralara geldik ve totem yapan bütün dostlarıma sevgilerimi iletiyorum iyiki varsınız![]()
Reis listeyi çıkarırsan çekilişi yapıyım hemen[/QUOTE Tabi reis hallediyorum
yapıyom reisReis listeyi çıkarırsan çekilişi yapıyım hemen![]()
haha sendeki ışığı görmüş valla hemde uykulu uykulu kahvaltı bitti erhanBaşta @erhanbey22 kardeşime cok teşekürler gönlünden geçip şans parası atıp buralara geldik ve totem yapan bütün dostlarıma sevgilerimi iletiyorum iyiki varsınız![]()
Kısmet abi bu işler yarasın Erenime kalan kasaylada 20bin yapsın gözü kalanın gözü çıksınhaha sendeki ışığı görmüş valla hemde uykulu uykulu kahvaltı bitti erhan![]()
Valla gormushaha sendeki ışığı görmüş valla hemde uykulu uykulu kahvaltı bitti erhan![]()
1 gün boyunca hiç uyumayıp ertesi günün akşamı bayılıyosun uyku duzenin düzeliyokanka gece saat 10dan beri 3 kere yattım 2 saat dönüp uyuyamadım napalım duası varsa söyleyin
ben hepsini denedim kanka emin ol işe yaramadı1 gün boyunca hiç uyumayıp ertesi günün akşamı bayılıyosun uyku duzenin düzeliyo
yaratık 3 sinemalardaben hepsini denedim kanka emin ol işe yaramadı![]()
unuttu. seni be kb helal et hakkinihocam bende varım
Tamamdır çekilişi yapıyorum hemen geliyorum@ismet1991
@Eray53
@unclaimed61
@erhanbey22
@xmen7772
@Daimon reis 3 kisi 15 yapalim hem 1 kisi daha fazla faydalansin olur dimi dostlar