- 18,766
- 12,939
- 113
Kanka ben bi pasaya iniyorum bez almaya insallah ulasirsin gorusuruz kank@Daimon reis kasa bitti zanneti ondan kitlemişeveet devam beyler
Kanka ben bi pasaya iniyorum bez almaya insallah ulasirsin gorusuruz kank@Daimon reis kasa bitti zanneti ondan kitlemişeveet devam beyler
tamam gardaşım görüşürüzKanka ben bi pasaya iniyorum bez almaya insallah ulasirsin gorusuruz kank![]()
bu gelecek inş işte böyle bol şans kardeşimŞans bizimle olsun arkadaşlar
diğer buzu alt yapıyolar bunu üst yapcaklar diye düşünüyorumbu gelecek inş işte böyle bol şans kardeşim
katılabilirmiyim kardeşim geç kaldım birazŞans bizimle olsun arkadaşlar
oo ismet hg kardeşimkatılabilirmiyim kardeşim geç kaldım biraz
tabi abi hoşgeldinkatılabilirmiyim kardeşim geç kaldım biraz
reis nslsn iyisin inşallah h.buldumoo ismet hg kardeşim![]()
yeğenin resmini özletme bize hacı baba maşallah yareis nslsn iyisin inşallah h.buldum
eyvallah güzel kardeşim şans seninle olsun bak takır takır nsl attırıyoruz şşimdi bu per 3 son per 3 bu iş tmmtabi abi hoşgeldin
sen adamsın hadi bakalımeyvallah güzel kardeşim şans seninle olsun bak takır takır nsl attırıyoruz şşimdi bu per 3 son per 3 bu iş tmm![]()
valla bu sinerji ile kupon yapasım geldi ama tutuyorum kendimi sana destek bu akşam sonuna kadar ya batarız ya çıkarız hacı babasen adamsın hadi bakalım![]()
Korkanın cocuğu olmaz hesabı hevalla bu sinerji ile kupon yapasım geldi ama tutuyorum kendimi sana destek bu akşam sonuna kadar ya batarız ya çıkarız hacı baba![]()
Vayyyy maşallah dayıcım rabbim analı babalı büyütsün kısmetini açık eylesin inşallahhh
oy oy rabbim bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah kardeşim