- 1,222
- 700
- 113
Maaşı 1 günde yedik. Bayramı yine bok gibi geçireceğiz . Var mı benim durumumda olanlar. EŞEKTEN ADAM OLUR BİZDEN OLMAZ
sabahtan beri videodaki gibiyim
kaybedince maaş yetermiş diyorsun aslında. aç gözlülük işte. Allah tan kira ,fatura derdim yok.öyle olanlara Allah sabır versindayı neyi yetiremionuzda kumara düşüyonuz
bi de aile evinde kaliyon sanirim kral 30dan asagi da almiyorsundur akpli gibi olucam ama mekandan mekana ucsan anca bittirirsin vallakaybedince maaş yetermiş diyorsun aslında. aç gözlülük işte. Allah tan kira ,fatura derdim yok.öyle olanlara Allah sabır versin
yok be kanka paranın değeri yok. birazda ondan oynuyorum. Dışarı çıksam 1 gecede en kötüsü 8*10 k gidiyorbi de aile evinde kaliyon sanirim kral 30dan asagi da almiyorsundur akpli gibi olucam ama mekandan mekana ucsan anca bittirirsin valla
Kardeş kumarbaz adamın psikolojisinden anlamıyorsan çok kasma mesele yettirme meselesi olsa milyonlarca zengin kumar oynamazbi de aile evinde kaliyon sanirim kral 30dan asagi da almiyorsundur akpli gibi olucam ama mekandan mekana ucsan anca bittirirsin valla
Slotta mi kaybettin
Maaşı 1 günde yedik. Bayramı yine bok gibi geçireceğiz . Var mı benim durumumda olanlar. EŞEKTEN ADAM OLUR BİZDEN OLMAZ
sabahtan beri videodaki gibiyim![]()
Slotta mi kaybettin
çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter. ama gerek yok. akılsız başımızın cezasını çekeceğiz. kendimi terbiye etmeliyimBu anı çok yaşadım özelden yaz bana bro ufakta olsa yardımcı olayım.
Geçmiş olsun kral giden gitti sağlık olsun Allah inandirsin geçen gün 4 bin TL var hesapta şöyle Bir sistem denedim 1000 TL masa tenisine basıp 1.85den 850 TL alıyorum ana parami koruyup kazanç olan 850 TL ile neredeyse tüm pragmatich oyunlarını denedim ve 30 yakin 850 TL kupon tutturdum slotlar beş kuruş vermedi sonunda ana bakiyemide kaybettim slotlar yalan usta gelecek maaşında ihtiyaçlarını karsila kaldı mı bisiler oynarsin ama ihtiyaçların öncelikli olsun kimsenin yanında mahcup kalma en kötüsü o oluyor
Yine et ama bunu unutma brom.çok teşekkür ederim düşünmen bile yeter. ama gerek yok. akılsız başımızın cezasını çekeceğiz. kendimi terbiye etmeliyim
Teşekkür ederim. bunu daha öncede yaşadımda.yarın bayram olunca insan bi mallaşıyorİnsallah bir açık kapı bulursun hocam,geçmiş olsun.
Sus meşgul etme düşünüyorum
Cep telefonundan slot oynayan herkes kumarbaz sanıyor kendini gerçek kumarbazlar Las Vegas ta oturur kalkar bi kaybida olmaz o kadar çok parası vardır çünkü 100 lira oynayan kumarbaz saniyo kendiniKardeş kumarbaz adamın psikolojisinden anlamıyorsan çok kasma mesele yettirme meselesi olsa milyonlarca zengin kumar oynamaz
Kötü bi durum tavsiye istersen maas yatınca cek parayı ufak miktarı bırak canın isterse at oyna diyer türlü hesapta para olunca gider hepsi
inanırmısın dün akşam atm ye gidecektim çekmek için. resmen ayaklarım gitmedi.kendimi tutarım dedimKötü bi durum tavsiye istersen maas yatınca cek parayı ufak miktarı bırak canın isterse at oyna diyer türlü hesapta para olunca gider hepsi
krediye düşmede anlıkinanırmısın dün akşam atm ye gidecektim çekmek için. resmen ayaklarım gitmedi.kendimi tutarım dedim
ilk 1 k attım. sonra son diye diye miktar yükseldi ve maaş 3 saatte gitti. bugün saatlerce uyudum.şimdi mal mal kod kovalıyoruz![]()