Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nabıcaz Be Kamil

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
400
83
dayı neyi yetiremionuzda kumara düşüyonuz

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
400
83
kaybedince maaş yetermiş diyorsun aslında. aç gözlülük işte. Allah tan kira ,fatura derdim yok.öyle olanlara Allah sabır versin
bi de aile evinde kaliyon sanirim kral 30dan asagi da almiyorsundur akpli gibi olucam ama mekandan mekana ucsan anca bittirirsin valla

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,222
700
113
bi de aile evinde kaliyon sanirim kral 30dan asagi da almiyorsundur akpli gibi olucam ama mekandan mekana ucsan anca bittirirsin valla
yok be kanka paranın değeri yok. birazda ondan oynuyorum. Dışarı çıksam 1 gecede en kötüsü 8*10 k gidiyor

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Kardeş kumarbaz adamın psikolojisinden anlamıyorsan çok kasma mesele yettirme meselesi olsa milyonlarca zengin kumar oynamaz

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
Geçmiş olsun kral giden gitti sağlık olsun Allah inandirsin geçen gün 4 bin TL var hesapta şöyle Bir sistem denedim 1000 TL masa tenisine basıp 1.85den 850 TL alıyorum ana parami koruyup kazanç olan 850 TL ile neredeyse tüm pragmatich oyunlarını denedim ve 30 yakin 850 TL kupon tutturdum slotlar beş kuruş vermedi sonunda ana bakiyemide kaybettim slotlar yalan usta gelecek maaşında ihtiyaçlarını karsila kaldı mı bisiler oynarsin ama ihtiyaçların öncelikli olsun kimsenin yanında mahcup kalma en kötüsü o oluyor

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
414
83
İnsallah bir açık kapı bulursun hocam,geçmiş olsun.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Kardeş kumarbaz adamın psikolojisinden anlamıyorsan çok kasma mesele yettirme meselesi olsa milyonlarca zengin kumar oynamaz
Cep telefonundan slot oynayan herkes kumarbaz sanıyor kendini gerçek kumarbazlar Las Vegas ta oturur kalkar bi kaybida olmaz o kadar çok parası vardır çünkü 100 lira oynayan kumarbaz saniyo kendini

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,103
402
83

Maaşı 1 günde yedik. Bayramı yine bok gibi geçireceğiz . Var mı benim durumumda olanlar. EŞEKTEN ADAM OLUR BİZDEN OLMAZ:)

sabahtan beri videodaki gibiyim:D
Kötü bi durum tavsiye istersen maas yatınca cek parayı ufak miktarı bırak canın isterse at oyna diyer türlü hesapta para olunca gider hepsi

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,222
700
113
Kötü bi durum tavsiye istersen maas yatınca cek parayı ufak miktarı bırak canın isterse at oyna diyer türlü hesapta para olunca gider hepsi
inanırmısın dün akşam atm ye gidecektim çekmek için. resmen ayaklarım gitmedi.kendimi tutarım dedim

ilk 1 k attım. sonra son diye diye miktar yükseldi ve maaş 3 saatte gitti. bugün saatlerce uyudum.şimdi mal mal kod kovalıyoruz:)

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,058
400
83
inanırmısın dün akşam atm ye gidecektim çekmek için. resmen ayaklarım gitmedi.kendimi tutarım dedim

ilk 1 k attım. sonra son diye diye miktar yükseldi ve maaş 3 saatte gitti. bugün saatlerce uyudum.şimdi mal mal kod kovalıyoruz:)
krediye düşmede anlık