- 64,335
- 29,844
- 113
Üst saymak alt saymaktan daha iyidir üstte daha rahat sın benceBen sayı arttırmayı daha cok sevıyom kuru kuru bama gore deıl
Üst saymak alt saymaktan daha iyidir üstte daha rahat sın benceBen sayı arttırmayı daha cok sevıyom kuru kuru bama gore deıl
Aynen oyle hadı olum trıppppp falan demek daha guzelÜst saymak alt saymaktan daha iyidir üstte daha rahat sın bence
üst beklerken de kolsuzluk etmeleri verem ediyor insanıAtma atma kacır nedır ya![]()
Ona sovmek ayrı bı hazüst beklerken de kolsuzluk etmeleri verem ediyor insanı
EstağfurullahLimit problemi yaşadım çözüldü geldim arkadaşlar maç bakıyorum kusura bakmayın ondan beklettim
Sorun yok dost kurutucak mac bul senLimit problemi yaşadım çözüldü geldim arkadaşlar maç bakıyorum kusura bakmayın ondan beklettim
estağfurullah önemli olan güzel sonuçlanmasıLimit problemi yaşadım çözüldü geldim arkadaşlar maç bakıyorum kusura bakmayın ondan beklettim
EstağfurullahLimit problemi yaşadım çözüldü geldim arkadaşlar maç bakıyorum kusura bakmayın ondan beklettim
Bende aynı valla dost eskı nıckın neydı sankı tanıdık gbısınSu aldigi altlara gozu kapali ust alir patlardim ust aliskanligi fena
Bekliyoruz reis estağfurullahLimit problemi yaşadım çözüldü geldim arkadaşlar maç bakıyorum kusura bakmayın ondan beklettim