Tamam kardeşim siz yapın rollTmm dostum senin sigara paranı atsın bize 80 atsın roll yaparız yeter ki sus sanki biz puro içiyoz anasını satıyım
Tamam kardeşim siz yapın rollTmm dostum senin sigara paranı atsın bize 80 atsın roll yaparız yeter ki sus sanki biz puro içiyoz anasını satıyım
Tamamdır bol kazançlarBeyler çekim geldi simdi payfix ten çekip akbank ordan da papatya 100 atıyorum umuda atıyorum konu kilit gerisi sizde
Payfıx at reıs umuta kesıntı olmasınBeyler çekim geldi simdi payfix ten çekip akbank ordan da papatya 100 atıyorum umuda atıyorum konu kilit gerisi sizde
Milleti görmüyon mu başımı ağrıtacaklarsa atma boşunaBeyler çekim geldi simdi payfix ten çekip akbank ordan da papatya 100 atıyorum umuda atıyorum konu kilit gerisi sizde
Allah daha çok versin kardeşim emeğine sağlıkBeyler çekim geldi simdi payfix ten çekip akbank ordan da papatya 100 atıyorum umuda atıyorum konu kilit gerisi sizde
Dost kimler maç verdi kimlerin maçı oynandı bunu sen iyi biliyorsun konu gelirse çekiliş veya rolling değil. onun için istediğin kişilere şans parası vermek istersen özelden iletişime geçebilirsin.. Eğer ki sana yazan olursa maddi talep isteyen olursa yönetime bildir gerekeni yapalım. Konu Kilit.Beyler kuponu yapmadım 200 tl bakiye var 1.20 ile 1.40 arası maç verirseniz kupon yapacam burda hep birlikte takimleriz kazanirsakta çekiliş yapariz